夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

mabel_yu 發表於 15-4-27 20:26
我估2樣都有d掛。 但問題未出現前,其實咩都會問佢意見,但咁耐以黎,佢都會答是但,你鐘意呢d答案。 其實 ...
Hi 我係男人
聽落你一直都係性格好強, 佢表現出黎弱, 但佢而家大反彈, 我諗可能會唔會佢一開始就唔係好 like 你咁強, 有机會你可以了解吓.

BTW 你話你問佢乜, 佢都答是但咁... 會唔會係佢表達過佢意見同想法, 但你因為個腦轉得快, 好快咁就 reject 咗佢呀? 久而久之, 佢都廢示再表達佢意思, 所以就答是但咁... ?

見婚姻輔導, 係非常之好, 希望你哋快 d 見啦, 我諗有心一定得, 其實呢 d 問題, 當你哋都想解決佢, 就唔會係問題, 一定有方法可以 work out 的, 努力努力!! 你老公又冇小三又唔係想離婚, 我覺得有得救的! 努力呀!!!!

大宅

mabel_yu 發表於 15-4-29 12:32
回覆 granzo 的帖子

謝謝你,,,呢位男人噈意見, 你講得對,, 係我太強, 佢又太唔理事, 先會攪成咁,,,, 我唔 ...
唔好諗住難啦, 只要大家都肯面對問題, 一齊努力, 一定會有個方法解決的!!

大宅

mabel_yu 發表於 15-4-29 20:10
今日知佢尋晚見完輔導,知佢肯講同上去見已經係好開始。其實一心估佢死都唔講

...
唔會啦, 我其實覺得佢都有心解決問題, 因此一定解決到, 你都會去見輔導嗎, 如果你都可以去見, 效果事半功倍嫁, 人要好多好多縁份先可以响埋一齊, 要努力呀!!

mabel_yu    發表於 15-4-30 09:37

首頁

尾頁

跳至