親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Jodi_妹妹 發表於 17-8-18 09:48
請問, 如果8月暑假同細路 (11歲)去呢? 想經 Brisbane 出入. Thanks

我都睇緊出年,如果只經Brisbane 出入,唔坐內陸機,係咪只可玩埋黃金海岸,去唔到其他地方?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Jodi_妹妹 發表於 17-8-18 09:57
我想經 Brisbane 出入, 可以坐內陸機, 希望共12日

我地預14日,但只玩brisbane同gold coast 未必可玩咁耐

珍珠宮

loksumyan 發表於 17-8-18 17:16
我剛去完回來, 經Brisbane 出入, 只玩Gold Coast +Brisbane 共12日, 我覺得時間OK, 最好玩多1-2天就pe ...

可以分享下你行程嗎?坐咩航空公司?

珍珠宮

loksumyan 發表於 17-8-20 14:44
Day 1: Singapore airline 下午機,HK to Singapore,Singapore to Brisbane (停星加坡途中每人有,S$20 v ...

thanks so much, very useful

珍珠宮

HealthyB 發表於 17-8-22 15:29
U can go Tangalooma

我都有睇過,島上係咪只有一間酒店?

珍珠宮

HealthyB 發表於 17-8-22 17:36
Yes only one but different styles room

我地有一長者同行,又怕黃金海岸唔岩佢,但佢又好想去澳洲,遲d睇機票價錢再考慮邊個地方

首頁

尾頁

跳至