親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

PUIPUI2000 發表於 18-6-17 21:26
方便,我全程巴士和GLINK, 点对点,Glink站旁就有巴士去樂园和動物园,巴士直達门口,回程也一樣
...

有咩巴士坐去樂園?我搵唔到

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

kmpurin 發表於 18-6-18 11:27
得番TX 7 咋
其他全部路線取消晒

咁都好轉折,冇之前架巴士咁方便

珍珠宮

PUIPUI2000 發表於 18-6-18 15:04
但係我覺得好方便喎,如果你住得近Glink 站。点对点,行路唔多

2程車要幾耐時間? 可能我睇錯

珍珠宮

PUIPUI2000 發表於 18-6-18 15:40
我每次去旅行前,一定上Google map, 再按規劃路線,選最容易的乘車路線,佢有教係咩站下車,轉咩車,行幾 ...

我次次都在google map睇得好詳細

因為今次係自駕,冇好詳細睇過交通工具。好耐之前有駕巴士直接在sufers paradise 去樂園約半個鐘,之後取消左,曾經google過glink轉巴士好似要1.5小時

首頁

尾頁

跳至