夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我大家姐, 43年歲, 20歲讀書時已經拍拖.

佢26歲個年結婚, 姐父和家姐一早協議咗唔生仔, 所以冇生.

上星期家姐個朋友係ocean park 見到姐父同一個ok 靚的女人和一個太約10歲8歲大度的小朋友玩hello 喂!!

個朋友仲影埋佢相, 方死認錯人, 仲跟蹤姐夫, 聽到個細路叫姐父做爸爸!!!姐父仲拖住個女人. (冇大陸口音)

個朋友好似好醒咁話晒比我家姐知, 仲send 埋張相過家姐認人

e + 點算好呀!!!!

我家姐話個狐狸精從來冇小動作, 姐父咁多年都唔覺佢出面有女人, 咁多年未試過唔返屋企瞓, 一d 都冇法覺佢有異樣.

個仔都咁大, 即係同個女人有成10年啦!!!

我家姐就快crazy, 自己又冇仔女, 好愛姐父, 好怕講出來唔夠個女人爭.

佢仲未同姐父傾!!!!!!!

日日打比我哭, 對住姐夫又要扮住冇野, 真係人都crazy

複式洋房

督穿佢定唔督

保持現狀?

揭出來可能會輸

接受姐夫享齊人之褔

邊有打杷狐狸精忍到10年!!

好賤呀!!!!! 我家姐點呀, 都人老豬黃!!!!!

好煩呀

複式洋房

我睇過張相啦!!!

姐父同個細路個樣真係一蚊5毫咁, 真係走失咗, 都唔會揾唔返個種呀!!

昨晚見過家姐, 原來佢當年同姐夫話旅行結婚, 其實冇註冊!!!點算, 佢騙咗我地成家人17年呀!!!!

駛唔駛拿拿聲叫姐父去註冊先???????

家姐話唔想冇咗姐父, 43歲啦, 佢話唔想孤獨終老, 但係對住佢個心就好唔舒服.

比著我都唔知點算!!!! 老實講, 如果發生我身上, 點都唔比個狐狸精win

我同老公講咗e 件事, 佢死佬話, 佢出面個女人都算極品, 邊有女人肯硬食10年仲生埋仔.

老公睇完張相, 都話姐父同個細路一定係父子喎!!!!!!

點算點算!!!!!!

話又唔係, 唔講條氣又頂住!!!!!!

我怕, 家姐忍得到, 我忍唔到呀!!!!!!

複式洋房

點可能唔註冊!!!!!!!

點可能!!!!!!!!!!!!!!

諗唔通!!!!!!!!!!!!!!

諗唔通姐父點解會咁, 不論出面個狐狸精eq有幾高, 可以忍到做第三者10年.

家姐話, 佢過時過節都返屋企, 出面個女人可以忍到????? 家姐話出面個女人唔愛姐夫都唔可能做得出!!!!!!唔通一齊愛一個男人咩!!

話雖如此!!!! 唔係同個狐狸精講說話, 真係佩服佢的能耐, 睇佢忍得幾耐!!!!

姐夫係會計師, 揾3-4萬一個月

家姐係秘書, 揾2萬一個月, 經濟獨立, 層樓係姐父供,2個人名, 屋企雜費係家姐, 從來末數過姐父的家用.

冇錢係手!!!!! 好難決定呀!!!!!!

複式洋房

唔會瓜!!!如果佢同咗個個女人註冊, 會29仲唔成勝追擊咩!!!!!!!! 我姐家仲有訂企!

複式洋房

如果真係同個女人註咗冊

咁.........邊個至係29!!!!

正室變29!!!!咪玩啦!!!!!! 好驚呀

男人!!!! 咁瞞法, 害咗兩個女人

一早10年前就同家姐講出外有女人, 個時分開, 條路好行好多

E +成43歲啦!!!! 至比人飛又冇仔女, 唔通真係要孤獨終老

複式洋房

貓媽媽:

如果係就慘, 出面個個唔好得我家姐好多, 想深一層, 我好憎個29, 但係好同情佢.

家姐同姐父話橫店都諗住唔生, 所以註唔註都冇所謂

我家姐突然話好想生仔!!!!!!!

複式洋房

我家姐話個女人忍得到, 點解自己忍唔到!!!!唔想益29

我只係怕.............我忍唔到

剛剛煩完阿仔單野, 又接一單!!! 真係人都CRAZY

複式洋房

嘩你地講得好恐怖, 要pg 家長指引呀

相都影埋, 冇點錯相, 家姐rev 個日, 姐夫真係冇留係屋企, (sat) 好夜至返, 話要陪個新加坡客周圍行下喎

張相影到姐父一手拖住個細路, 個29撓住姐夫隻手, 成家人咁款

至於邊個至係29, 就緊係出面個個啦~~~

家姐話姐父做野點夜都好, 都唔會唔返屋企瞓.

冇可能!!! 冇可能!!!! 邊有做29, 做到佢咁~~~ 唔諗自己都諗下佢個29仔, 如果係比我見到, 我唔影相, 即刻車巴個兩個人啦

個個friend 都唔知係咪同家姐有仇, 見到咪算, 影咗咪算, 成個八婆咁同家姐講.

如果唔係就唔駛e+咁痛苦.

我老公幫個29講說話呀!!!! 昨日吵咗佢一鑊. C6 想死!!!!!!!!!

個個男人都係咁!!!!

複式洋房

嗱! 各位, 我已經集合咗各方意見, 即係咁, 好唔理性咁我睇咗幅相, 姐父同個細路真係好鬼似.

但學你地話, 一定要講證據.

我家姐開始search d 私家偵探, 反正家姐都認定咗相中個男仔係姐父個仔. check 清楚都好d.

不過真係好貴, $8000基本費, 往後跟蹤姐夫每日收$3000, 要文件証明仲要加錢, 視乎難度, 到時再開價, 仲唔包查唔查到. 仲要提供埋姐夫的出入行程. 如果姐夫即刻斷正呢, 咁條數就冇咁大. 如果要即時報告, 叫家姐即刻來現場再要加$2000. 下下都千千聲呀

但如果, 姐父一路都唔出動呢, 咁就燒銀紙咁燒

所以呢, 今個星期我就約咗家姐騙姐父話去澳門由星期五玩到星期日晚, 睇下姐父有冇行動!!!

好緊張呀!!! (唔係黑心, 此刻心情除了用緊張來形容, 都唔知可以用咩詞意)

咁大個女都未試過去揾私家偵探, 以為做戲至有咁.

我陪家姐上到去, 個偵探姐姐收錢時仲勸我家姐唔好查, 話好多case, 查出來棧自己傷心. 好多都會好後悔揾佢地查出真相.

但係佢e 句說話係look 咗張咭時才講出來.

複式洋房

冇可能啦, 家姐話姐父從來冇係外面過過夜呀, 如果係29, 點可以日日鎖住個老公先

出面個個至係29呀!!!!

複式洋房

CHECKED!!!!

BAD NEWS!!!!!!

CHECK 到仲住得好近, 好近, 好近, 就住係隔離個屋苑~~~~~~~~~~應真就腳!!

係咪姐父個仔, 偵探社話要一d 時間.

不過就check 到個細路同姐父同 "姓" !! 關!!

三晚都唔係屋企瞓!!!!

反而家姐的反應比我想像中平靜, 我寧願佢痛痛快快咁哭一場, 仲好過e +咁!!!

複式洋房

I'M HERE!!!!

只係冇咩心機打字姐!

偵探社check 到29住係邊, 做咩, 係邊度返工, 個細路係邊度返學.

各位, 有工人的, 請小心!!!!

佢地係個29工人口中得知好多野.

29冇同姐父結婚, 住緊層樓, 姐夫同個女人合份, 買的日期係家姐買住緊個層之後一年多成交.

姐父每日放工必定上一上去, 七八點左右就走.

星期二個日仲車個細路返學.

個細路係學校仲係高材生! (好叻咩)

家姐, 好平靜, 昨日仲請我做facial. 佢的反應係, 話自己年紀唔細, 唔想孤獨終老. 更加唔想個29win. 家姐在明, 佢在暗, 個29一日冇行為, 就持形保態. 反正自己都輸, 同佢一齊消青春喎!!! 冇諗過家姐會咁諗.

唉!! d 男人, 如果早係十年, 個賤男肯做決定, 唔駛e+咁, 兩個女人都唔開心.

複式洋房

唔好意思, 我好憎個29

但係, 有時靜落來想想, 佢都好慘!

個細路又慘, 我家姐就唔駛講.

複式洋房

一陣放工, 我約咗家姐, 我會提議佢揾個機會話要註番冊.

剛剛又同我老公吵! 死佬又幫個29講說話, 諗諗下, 個死佬都唔係咪識個29.

一陣叫家姐順手落埋order 叫偵探社check 下, 我個死佬係咪識佢先!!

比個勁字個29, 咁高eq, 必定係成功人士.

家姐話姐父從來沒有神秘電話, 冇神秘sms. 咁好演技, tony leung 都唔係佢個皮

複式洋房

唉, 我點面對姐父呢!!! e 個賤男, 好想車巴佢, 家姐又要我忍, 淨係得我和老公知, (老公同我屋企人冇咩兩句) 連我阿爸阿媽都唔知, 又要我一齊瞞!!! 對住佢又要扮唔知, 好鬼辛苦呀!!

複式洋房

我知啦

家姐都講得啱, 同個29一齊消青春.

年年過時過節, 家姐都係名正言順返姐父屋企, 個29得唔得?? 家姐話咁多年, 唔覺6299個邊有咩異樣, 前年, 家姐成棚人回鄉奉祖, 家姐同姐夫仲比99訓話佢地唔生小朋友(姐父個面好似有幾個男丁) 所以家姐推斷, 6299係唔知自己有個野孫的.

有個仔大晒嗎???

複式洋房

原文章由 vet 於 08-11-13 17:36 發表
真係奇, 10年你家姐都唔知? 姊夫又冇露出馬脚?!

你姐夫係咪有d$$?
個女人又肯冇名冇份生仔?

你話係咪匪夷所思!!

姐父普通高級打工仔, 人工ok 高!!!

但係我想講, 個29都唔弱law. 專業人士呀!!!!!

複式洋房

邊有女人無名無份幫人生仔, 仲要忍到10年?????????

天啊~~~~~~~ 咩人來呀!!!!!!!!

愛真係可以咩都唔理!!!!!!!!!!!!!!!

好唔明呀!!!!!!!!! 天啊~~~~~~

複式洋房

原文章由 ume 於 08-11-13 17:40 發表
樓主,不如咁囉,叫你家姐同你姐夫講,你地近年都覺得父母年紀漸大,想同你姐夫去註冊,了咗父母多年既心願。我估你父母知道個女終於有名有份咁跟住這個男人都應該會好開心。而且順便睇下個29係唔係好eq到這個地步。如果你家姐 ...

我地一家人都唔知家姐同姐夫冇註冊ka, 係出咗事, 我家姐至同我地講, 當年旅行結婚, 返來原本都諗住註冊, 後尾冇咗件事喎!!!!

我地一家人一直都以為家姐係有名有份的!!!! 佢地有擺酒架!!! 雖然都只係親戚食飯, 我地個個親戚都知道佢地係一對來呀!!!!

首頁

尾頁

跳至