自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:Kathy營養師 減肥餐單

餐單佢會成日唔同架,係分量配合同製作問題, 唔洗攞餐啦,佢d餐單好personal, 最重要既係有人個個星期去guide住自己食,有個度火減

別墅

回覆:Kathy營養師 減肥餐單

我有兩個朋友都跟過佢,一個減左40磅,一個減左十幾磅(keep continue),我以前都跟過佢減左十三磅,但我而家用自己方法, 學習飲食,兩星期已減了7磅幾,( 絕對冇捱肚餓,冇做劇烈運動)

LEE-Baby    發表於 15-9-9 22:49

別墅

引用:綜合各位JM意見,好似澸肥真係唔難咁。但點

原帖由 開心仔媽咪 於 15-09-10 發表
綜合各位JM意見,好似澸肥真係唔難咁。

但點解我減左咁多年都減唔到架 ...
要有火架
你點減呀,係唔係用練仙方法?
捱餓唔得架
捱餓會肥架

別墅

引用:Quote:原帖由 Curiousgirl7 於 15-09-09 發

原帖由 zxzx 於 15-09-10 發表
有冇心得可以分享, 教下我地?
其實有人 監管與鼓勵 一定得
而家我都有俾心機學飲食架

其實我都係一日食好多餐架,仲快瘦,

呢D concept我係追bk的其中一個 教主叫\'godamnit\' 教人控制飲食 而瘦架😁😁

起呢到真係要多謝佢,不過有個心理準備,真係追post 追到氣咳😏😏

唔單單係我, 我仲見到有人號跟佢飲食瘦左,9日減7磅,
你都試下去追下佢D post呀... 記得由第一回開始呀

別墅

引用:Quote:原帖由 Curiousgirl7 於 15-09-09 發

原帖由 小艾美 於 15-09-11 發表
2星期減7磅幾.....好唔健康
唔會呀😉,我都check 咗啦,
因為我都有少少擔心太快,
但原來岩岩開始係正常既,
仲有我冇節食,
如果我用節食( 練仙)既方法兩個星期減7磅是很不健康的, 大家都唔好去學, 搵命搏,

當中我每日食5餐全日都有 :澱粉質 🙋蔬菜🙋 蛋白質 🙋👈大量, 我一個人一日可以食一幾兩斤菜 十件雞胸,
健康地瘦 ✌✌
身體年齡少左三歲,瘦得離皮膚好靚👩好精神, 身體脂肪少左,肌肉量高左💪 因為我有一個專門磅體脂既磅,可以成日check

別墅

引用:Quote:原帖由 Chowying 於 15-09-11 發表我

原帖由 Chowying 於 15-09-11 發表
係試吓
加油,真係 要好俾心機架,真係會睇到眼花,明白

別墅

引用:回覆 Curiousgirl7 的帖子請問係邊到可以睇

原帖由 WongCW 於 15-09-11 發表
回覆 Curiousgirl7 的帖子

請問係邊到可以睇到佢個post? Thanks
你search👉👉👉👉👉👉
志趣相投

教主吹水集合區 .講飲講食講運動講減肥 ... 第一回開始

別墅

引用:Quote:原帖由 Curiousgirl7 於 15-09-12 發

原帖由 Ke_man 於 15-09-12 發表
JM, 想問你個磅係邊度買同幾錢?
Omron,幾舊水, 你試下去崇光百貨睇下有冇

別墅

回覆:sasafan 的帖子

我都係跟BK 一個jm 上一個 forum食,好正, 成日叫人食多d野, 我而家一日食足5餐, 越食越瘦, 我老公同我一齊食, 個個問我老公點解fit得咁快

別墅

回覆:kawaiiliu 的帖子

教主吹水集合區 .講飲講食講運動講減肥 ,請 由第一回開始睇
最主要係eat clean先, 無short cut, 我都花左好多心機時間,一邊睇,一邊學,一邊行動, 佢都係冇fix 死餐單,要先學識點計自己每日代謝率(一定要學識計,因為人人唔同),食好既食物,加油!

別墅

回覆:applekin 的帖子

goddamnit← 版主名

首頁

尾頁

跳至