婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 6

Part 6 留條毛先

大宅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 6

為安全計,都係住係安全屋好D,因為某人就生,到時我怕某人99又上黎攪事,黎生又成日5係HK,有Daddy & Mummy 保護你好D,費是煩

大宅

B女父母擺明利用B女作為R著數嘅工具,B女無利用價值,就5想要。黎生而家千萬不要去探佢地,免被人利用,自己一家受傷

大宅

B6,有何出奇 無利用價值,就置之不理。最慘係報應左係B女到。不過,某人99到時見BB可愛,可能會轉變昵!而家乜都5好理,至緊要係優質股,呢家人好似病毒一樣,一掂即領野,保持距離為佳

大宅

簡直個Jin 人中嘅極品。我估佢係99度搵5到著數,一心搵個BB黎報仇,呢D係天收佢

大宅

引用:冷靜d先,D消息來原係咪來自某人99架,可信

原帖由 manman800800 於 12-08-01 發表
冷靜d先,D消息來原係咪來自某人99架,可信性係咪100%。

唔足磅,除咗父母,係無人可以探的,除非私家啦, ...
有道理,呢班人D招數層出不窮,千萬唔好心軟,可能又係一個局。黎生千萬不要拍心口話負責B女嘅奶粉尿片,可以照送,但不要promise 任何野,免被利用,你都5好理佢地嘅「家事」,免心情受影響。

大宅

佢地咁做可能又係想set u up,如果優質股係男籌,到時就賴你持住昵樣野"害"佢個女,又屈你地,建議不要與呢家人有來往,重有某人常來此処,小心發言

大宅

咁佢地即刻擺到眀輸打贏要,生個女就掉比人,而家你地兩公婆又5係無得生,洗乜過継。擺明博同情,想搵條長屈長有嘅水喉射住,人地搵萬幾生6件都係咁養la, 我怕佢地為左屈$,會更加虐待BB,例如整病佢問你要醫藥費。千萬不要上當,千萬不要俾$佢地,要佢負責番自己個女。

大宅

個款床單好普通,好似係隻Aud牌子 Casa Kxxx,我之前差D想買,但C6唔like 隻花,如果唔係我又被當係媒

大宅

個款床單好普通,好似係隻Aud牌子 Casa Kxxx,我之前差D想買,但C6唔like 隻花,如果唔係我又被當係媒

首頁

尾頁

跳至