跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 大廚勳章

我個囡.....勁煩,煩乜呢,咪煩好好好好長氣
佢可以不停叫媽咪丫媽咪...媽咪....就算你應左佢,佢都不停叫..........佢可以每隔五分鐘,叫十次.....
有時同佢出街睇衫丫咁,鋪頭果d人都話佢....媽都暈了.....
但你同佢講,唔好再嘈,佢又唔識聽.唉.....

我發覺係咪有左小朋友後,每個媽咪就會比未生前 ""忟"" 十倍呢 .
我宜家係超忟d人黎丫

大宅

畀面勳章 大廚勳章

原來唔係得我果囡咁煩 =.= 唉,
真係宜家要練定d eq.要爆高,佢地去到2歲仲煩 =.=
不過我有時真係辛苦到喊,係好無助,因知道佢地細個係咁,鬧其實都唔太明你講乜 =.= 因為佢宜家好百厭,唔會停落黎,係咪都喊,係我執緊佢d百厭野,轉下頭,佢可以已經攪緊第二樣野比我執.唉..............

我明白小朋友一定係咁,但我真係生左囡囡後,eq 越黎越低 =.=

大宅

畀面勳章 大廚勳章

原來唔係只得我囡囡咁煩.....,唉...到佢地兩歲果時,仲煩 =.= 點算

不過真係有時好無助,會辛苦到喊,因知道鬧既佢唔太明,打又唔得,少d eq,真係死比你睇丫.... 有時當執緊佢,d攪屎棍,轉個身,佢已經攪緊第二樣野比你執=.= 好忟丫.....
佢可以好少事就喊,有時係唔知佢喊乜 =.=

首頁

尾頁

跳至