自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 oct27_2008 於 09-8-4 23:25 發表
我去宏昌
中式118 2 個鐘
推油168 " 另+ 貼士
我覺得好貴

想轉場, 又驚去左 d 色情架部

宏昌我都覺得麻麻,但過得去,世外桃源幾好呀....中式98兩個鐘,加鐘30, 我做推油,做日式, 118兩個鐘,又係加鐘30(自己帶油),唔係帶油既話可做香蕉148兩個鐘,加鐘40

另外加一

我其實想試下東方棕泉...不過好似都唔平.....皇后大道又想試下......

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 oct27_2008 於 09-8-6 00:49 發表

你果間一個鐘係咪足 60 分鐘o架?
做推油 , 自己帶油, 就 118 ,2 個鐘?

45分鐘呀......自己帶油118兩個鐘,對

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 chickenwing2006 於 09-8-6 03:23 發表
之前未有細路成日去, x 桂芳架 ! 而家請問有
邊間正又抵架, 皇崗個頭有咩介紹呀 ??

唔該哂 !!

唔好就知,水都超貴呀....ok既而家試左得世外桃源咋

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 oct27_2008 於 09-8-6 17:59 發表

咁宏昌又唔算貴喎
佢做身, 一個鐘係 60 分鐘,
做腳一個鐘係 75 分鐘

但環境同乾淨程度,同世外桃源比差小小,但都係可以接受程度,我上次好似計過......為返差唔多,因為佢鐘錢係貴小小,但時間長左小小

講起比tips,mark住熟既技師,要比三十至五十....搵得佢多,會那西架原來,我而家無mark人,比20算啦...慳返好多....可以做下其他野.....

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 毛容 於 09-8-6 21:14 發表
好想試下
可否詳細教下我點去呀

有專車係皇崗接架......係的士站隔離...果度仲有好多唔同按摩院既車,任你揀

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 anpanman08 於 09-8-7 08:37 發表

請問點樣去水上明珠比較方便呀 ??

都係皇崗過左關,好多專車等你架啦

珍珠宮

好媽媽勳章

我想問下你地有無自己帶油架?通常你地d通淋巴同消脂落咩香薰呢?底油又用咩呢?香港邊度買最平呢?我想買枝玫瑰,但好鬼貴呀

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 feifeibobo31 於 09-8-7 09:33 發表
想問吓...有無人去過"美亞國際"

我淨係想推油,老公就做泰式,要過夜(同老公一間房)係羅湖果邊有咩好介紹呢

以前去開"東方夏威夷","月亮灣"..不過覺得比較貴

唔該晒 ...

東方夏威夷貴呀?幾錢?朋友話佢ok,仲想去試下添...........

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 feifeibobo31 於 09-8-7 09:42 發表

以前去...$98中式有3個鐘送1個鐘...裝修完之後就$128得3個鐘....

咁同我去開果間差唔多啦....水都仲貴呀,又唔係特別多野玩(每樣都要計錢)

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 feifeibobo31 於 09-8-7 10:27 發表
咁"東方xx"及"水上明珠"係羅湖有無專車架...我同老公今晚會上去按摩...仲未諗到去邊間

其實如果近灣仔(來回85),觀塘,旺角(來回55),荃灣......有架車叫跨境全日通,去皇崗,出關就可以撘專車.......係皇崗出入唔駛限時限刻....

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 feifeibobo31 於 09-8-7 17:40 發表
因為我地會泊車係粉嶺...所以多數係羅湖過關方便D

咁羅糊真係唔曉呀

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 oct27_2008 於 09-8-7 23:36 發表

玫瑰係催情o架 :lol
我響 who 買油, 溝左o架啦,

玫瑰唔係護膚咩? sales話對皮膚好,但睇過最平15ml都要成千銀呀

自己溝好似平d呀............不過我都買貴左.....溝好幾錢支?

who=?

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 純綷路人 於 09-8-8 00:36 發表
金海淙泉:loveliness:

幾錢?近邊?皇崗有無車去?thanks

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 oct27_2008 於 09-8-9 09:49 發表

我諗你 d 係 pure 油, 要搆先用得?
我 d 係溝好, 即係, 100ml 內可能得 幾 drop pure 油

100ml內只可以有50滴香薰油,又唔係得一種,所以正常係得幾滴架咋........不過自己溝真係平好多呀........180蚊可以整幾支囉..........

今日帶埋細路上去.....想轉多野玩既場,都未知去邊好..唉...又要訓教喎

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 Flo0602 於 09-8-22 17:49 發表
我以前去開東方x泉, 個場夠大又靚, 最緊要係技師手勢好, 全身鬆哂! 瑪x城我都去過, 好唔掂, 啲技師掛住傾計唔揼骨, 仲要用死力揼, 第二日我全身都好痛, 好似真係俾人打左一身咁!! 家陣我唔會上深圳按摩lu, 因為車 ...

thank you ar

終於都係世外桃源...........本來唔比細路仔揼.....點知係度搞搞震....我預左四個鐘,比左一個鐘佢地......佢地話好舒服....細露仔真識嘆.....咁樣佢地當加鐘計都幾抵喎...30蚊

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 Sindy 於 09-8-24 11:30 發表

thank you ar

終於都係世外桃源...........本來唔比細路仔揼.....點知係度搞搞震....我預左四個鐘,比左一個鐘佢地......佢地話好舒服....細露仔真識嘆.....咁樣佢地當加鐘計都幾抵喎...30蚊 ...

係喎....我有三張中心城既大漁晚市減20蚊券送出,有無人有興趣?限北角取/寄,但真係去先好拎啦最好......7/9/2009到期

首頁

尾頁

跳至