跳至

首頁

尾頁

子爵府

Hello, Esther,

你個BB女好靚好cute 呀!!
請問相中的BB 帽係邊度買的? 我都想買.

原帖由 esther323 於 09-2-8 16:06 發表
chickeeduck - 最後減價三折,好抵,我買0左一件夾衣俾個就出世的同事&花女裙俾個女,都係二百幾,仲有禮盒,各位姊妹,快d去掃貨啦

1set2件,90s,夾衣留番下年着,條裙仔幾靚
http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2215/1 ...

子爵府

Thank you Esther !!

佢賣的其它野都好靚....我而家 shop 緊.
唔該晒 !!

原帖由 esther323 於 09-2-9 15:15 發表
minisheep,

我係網上買,已send0左個web俾你,please check pm

子爵府

係呀....好好生意, 我有幾樣想買, 佢都無貨...仲話唔會返貨添

子爵府

Hi, chowhui97,

Your baby 好得意呀...
我個囡囡都係咁, 一除咗頂帽, 即刻變番男仔樣..

你係咪買咗$95 呀?

原帖由 chowhui97 於 09-2-23 14:52 發表
我買咗頂帽仔俾囡囡啦, 忍唔住要upload囡囡張相上離, 帶咗真係好得意! 哈哈!! :)

一除頂帽仲攪嘢, 即刻變咗個光頭男仔!
...

子爵府

Hi, chowhui97,

我買完都覺得自己好似好駛錢咁....

請問你買幾錢呀? 我想買你果款呀....好cute呀!

原帖由 chowhui97 於 09-2-24 09:41 發表

係呀… 我覺得好貴, “食水”好深呀!

不過有啲傻豬豬媽咪照俾錢…

子爵府

naivemama ,

好厲害呀你!! 勁!!
其實我都懷疑個賣家係Taoboo入貨, 因為我有另外一頂帽想買(但係佢無貨), 後尾我係Taoboo見到有, 超平!!

我都想買呀, 可否PM your email address to me, 我將想買的帽資料email 俾你. 點樣俾錢你呢?

唔該晒你呀!!

原帖由 naivemama 於 09-2-24 19:13 發表

我搵到了... 但我俾我朋友睇時, 佢幫我search 左條大陸link, 賣rmb48, http://store.taobao.com/shop/xshop/wui_page-cat-33765522-91871736-w7HX0w==.htm?checkedRange=true

我會係呢個網訂, rmb 48 x 1.2 = 港 ...

子爵府

我想買呢款, 粉紅色(有假髮), RMB48+運費.
Many thanks.

子爵府

Hi, naivemama,

你真係好人!! 唔該晒.

我都email 咗俾你啦...

子爵府

原來好多媽咪都鍾意幫BB扮靚

子爵府

Hi, naivemama,

我已收到d 頭飾, 超靚呀!! 我d 同事好鍾意, 想買多2個:

U秀BB--H4韩国进口全棉线针织可爱小兔假发帽子

H3韩国进口全棉线针织可爱蝴蝶结小兔假发帽子

2個都係粉紅色.

Many thanks!!

首頁

尾頁

跳至