跳至

首頁
12345...17

尾頁

等待驗證會員

Re: 2004年6月BB (part 20)

早晨呀!!!

天拿,
細佬真係越來越細粒.... :mrgreen:

我想問您地買左黑鞋俾小朋友返學未呀??? 尋日同亞仔去試黑鞋, 佢好唔鍾意, 可能因為平時著波鞋多.. 一著皮鞋硬得滯.. 我問波鞋有無全黑色.. 個sales 話最細都係 得28號... 唔該介紹下邊到有軟身少少ge 皮鞋呀..

等待驗證會員

wilfred ma,
我諗佢係8月頭都唔會做減價.....
dr.kong 好硬呀... 我地係elle個到見到對, 都已經係最軟個對.... 之但係亞仔都唔鍾意....
wilfredchan 寫道:
sandra,
Dr. Kong 有無呀 ?? 我上次係西武見到有對好軟身架, 不 過好貴, 成5百幾, 我而家吼緊佢sales, 如果 half price, 我就

等待驗證會員

錯.. 佢亞媽好似個傻婆咁mau左係佢前面扶至佢..... 因為佢坐左係高椅上面......
elainehopl 寫道:
佢媽咪

[quote]
AngieTinna 寫道:
Good Morning!

Oli仔望緊邊個靚女呀? [quote]
ardnas65 寫道:
日前同亞仔影校服相....
[/quote][/quote]

等待驗證會員

都錯.. 個日佢老豆無在場, 佢亞公就企左係影相姐姐後面... 所以真係唔知佢望邊個...
schau28 寫道:
渣渣,
阿囝可能望住靚仔老豆...

等待驗證會員

stephanie,
係 orchestra 呀.... 個次係西田掃左幾件tee俾佢.....
我發覺佢有好多tee..... 上次我都買左 $100/4件 淨色個d俾佢.. 而家仲著緊... 好kum洗呀.... :mrgreen:

等待驗證會員

stephanie,
sorli, 寫錯野.... orchestra 沙田無分店, 只不過我係西田減價個陣買左其他tee 俾佢.....
schau28 寫道:
渣渣,
原來西田都有分店啦! 我都好鍾意佢地的tee, 好好著...

等待驗證會員

對"反斗車王"有興趣ge mami 們, 今期老麥開心樂園餐有得換車車, 我同事話可以用$8買一架都得!

等待驗證會員

頭先個同事send俾我睇.... 呢個bb好肥呀.....

仲有呢個好得意...

等待驗證會員

我唔知呀... 我見佢條link係大陸ge.... 唔會呀.... 但係肥到個咀都嘟起左....
個bb肥到得人驚, 佢有冇食錯大頭奶粉?

等待驗證會員

呢個好得意...

呢個個樣好傻....

呢個令我諗起個個名係咪叫亞呆...

等待驗證會員

又唔似woh.. 亞呆好似無咁肥....
AngieTinna 寫道:
elaine, 有呀, 我唔理係咪女仔花定粉紅色, 照樣俾佢著, 有時睇相立眼都會撈亂佢兩個.

渣渣, 亞呆好似同你post第一張相個b同一人!?

我都分唔開亞仔同亞囡nb個陣d 相.... 我最近拎d 相去晒, 諗住典都要有份hardcopy係到..... 我係靠拍照日期去分辨.....

等待驗證會員

elaine,
我而家先發覺原來您張大頭相係 "華美子"....

等待驗證會員

嘻.... 我近排先睇番... 覺得好好笑...
因為我周圍"了"是x非, 唔想亞囡第日畀人認出, 所以唔出亞囡大頭相, 我可以暢所欲言.

我好鍾意"華美子", 十年前整左個人名(elaine
)印仔用呢個公仔放側邊, 上年幫曉琳整左一個.

[quote]
ardnas65 寫道:
elaine,
我而家先發覺原來您張大頭相係 "華美子"....
[/quote]

等待驗證會員

無線收費電視......
邊到有得睇? 我想同亞囡一齊睇, 好好笑.

等待驗證會員

亞囡返學有無唔乖呀??
pcsiauw 寫道:
[size=large]午...[size=x-large]安...[size=xx-large]呀...

等待驗證會員

蓮蓮,
咁快識得撩男同學......

elaine,
我鍾意睇兒童台同埋經典台... 剛剛先做完"畫出彩虹".. 睇番張曼玉... 嘻.. 個陣時d人d戲都幾差... 劉青雲都有份tim呀.. 哈哈.... 兒童台有我至愛ge "小丸子"

等待驗證會員

您地今個禮拜開學啦???
我下個禮拜五先係...
好緊張, 星期五正式開學!

等待驗證會員

stephanie,
您係唔探得ga...細佬會小氣ga!!!!!
您打電話恭喜算啦.....
真係好重磅woh...... 佢開刀嘛?

schau28 寫道:
我老公個細佬的老婆剛剛是法國生左...
9.2lbs囡囡好重呀!!!!! 我諗今晚要去探下佢...

等待驗證會員

佢係咪好痛呀??? 9磅幾woh...
仲咩哭到豬頭???? 搵屋企人同佢傾下, 你唔好被佢情緒影響到.

[quote]
schau28 寫道:
渣渣 & 阿妹,
多謝晒你地的提點.. 我都唔知添!!!!
佢係nature delivery, 剛剛先和佢通完電話哭到豬頭.
今晚會由老公做代表去探佢...
[/quote]

等待驗證會員

我無睇大時代呀.. 有得睇呀?? 幾多點呀??我星期六黃昏時段通常睇兒童台.....
IanCynthia 寫道:
渣渣, 咁星期六有冇睇大時代?? 睇到我好勞氣. 果幾隻蟹真係.....

首頁
12345...17

尾頁

跳至