跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 自組大埔1.5歲 - 2歲小朋友 playgroup

各位大埔mami...請看以下playgroup 資料 :

每四堂一個單元 $600 or 少於$600
日期 : 21/7 , 28/7 , 5/8 , 12/8
時間 : 4:00 - 5:00pm
地點 : 大埔 (確實地點待定)
人數 : 6-8個家庭

***請留意以下幾點 :
1) 由於是外展, 所以用具一定比到佢地中心玩少d.
2) 時間上冇得選擇, 因為佢地要上晒佢地中心既堂之後先入來大埔, 所以時間需要晏少少.
3) 佢話四堂係有連貫性既..所以四堂為一個單位.
4) 要一次過付款

如果有興趣, 麻煩請準備報名, 因為我下星期就要confirm係埋尼d日期, thanks!

chicchic05
henhen
cwinnie
nawbb
lok lok
HeiYanLeung
mandy
mama1210

子爵府

Re: 自組大埔1.5歲 - 2歲小朋友 playgroup

chu87377 寫道:
仲有一個mami&bb未報名哦??快d啦!!!

水啦...唔sure 我有無份添.......

子爵府

27-06-2007最後confirm啦!!!

好啦...而家人齊啦....正式開班!!
麻煩請填返以下資料 :

Login ID.......真名..........BB名.......年齡.......性別
cwinnie......Winnie........GiGi.........19M.......F
henhen......Clara..........晉晉.........19m.......M
chicchic05...crystal......學學..........21m......M
chu87377.....Ivy.........lok lok.......20m.....F
nawbb..........Tiffany......Jason........14m.....M
eudoraBB......Mandy.......樺樺.........14m.....F
mama1210.....Mandy.......汶汶........24m.....F

子爵府

chu87377 寫道:
mama1210,你快d填返你d資料落去啦!!

填左啦….million thanks! 幾時要交$$架?

子爵府

原文章由 eudoraBB 於 07-7-8 18:58 發表
過咗數啦.你check吓

我都入左啦!!! 你 check 下啦!

子爵府

原文章由 cwinnie 於 07-7-19 13:34 發表
麻煩pm個聯絡電話俾我
以便聯絡, Thanks!!

PlayGroup 資料 :

地址:大埔那打素醫院宿舍會所 (已book場)
上課時間:7月21及28日 (星期六) 下午4時30分至5時30分
8月5及12日 (星期 ...

Please check PM

子爵府

個日上堂好開心呀, 最衰我遲到啦.......下次一定要早D到!!! 汶汶雖然age 係最大, 但佢有好多動作做得仲渣過你地d小朋友, 我要努力d幫佢係home練習下先:mrgreen: 你地有無做呀sir 教既推佢前前後後既動作呀, 汶汶果日唔肯做, 我番到home幫佢, 佢勁like 呀

chu87377 & henhen>>
放心喎.....單拖一定有我陪你地, 上一堂都係得我一個單拖

jellybb>>
million thanks 呀!!! 好在有你.....影左咁多靚相, 我果日睇汶汶都未攪掂, 唔好話影相. 可唔可以將d相forward比我呀?? [email protected]. Million Thanks!!!!!!!!

子爵府

原文章由 jellybaby 於 07-7-27 16:50 發表

Sorry ah! Cause the photos are way to big to send via email, i won't be able to send them! however, i can burn you a CD if you like?

會唔會太麻煩你呀??? 你幫我地次次影咁多靚相, 我已經好好好開心啦, 都唔敢太煩你!! 睇番d相, callum 個幾幅carrot 相真係好攪笑呀 你post 出黎d toys 間shop 係where架???

仲有...仲有...你幅大頭相點整架??? 勁攪笑呀!!!!

[ 本文章最後由 mama1210 於 07-7-30 13:36 編輯 ]

子爵府

原文章由 henhen 於 07-7-30 13:10 發表
各位MAMI, 下一堂PLAYGROUP資料如下:

地址:大埔太湖花園1期會所排舞室 (已book場 4 - 6pm)
上課時間:8月5日 (星期日) 下午4時30分至5時30分

wooo 今個星期黎唔到上堂, 一定會miss 左好多野:-( :-( :-(

子爵府

Dear ALL,
我岩岩去完旅行番黎呀, 唔知你地上星期日上左d 咩呢, 有無媽咪可以講黎聽聽呢........hehe

子爵府

原文章由 jellybaby 於 07-7-30 22:06 發表

No trouble at all! i will burn you one too if you like! Callum is used to his dad being like that, this is a photo taken when he was just 4 months old
http://images5.fotop.net/albums3/Michi/ ...

wakakakakakkakakaka 笑屎我啦......daddy 好攪鬼呀!!!! 我上星期去左旅行所以黎唔到囉:-( :-(

子爵府

原文章由 cwinnie 於 07-8-8 12:23 發表
各位Mami..第一輪選時間已有結果, 經過原先8個家庭商量後,
決定原班繼續, 除了有一位尚未回覆, 假設果位退出, 即由後備補上.

咁好玩既野梗係要預我啦....我都無問題!!!!

子爵府

原文章由 eudoraBB 於 07-8-8 17:01 發表
好嘢全部都玩,大口媽提一提你今個星期日會五點先開始,

ThankS!!!! 正.....我今個星期原本有節目, 4:30上堂會趕到甩褲, 而家真係岩晒我啦.....wkakakakkakakakak 係咪照舊太湖呀??

子爵府

原文章由 jellybaby 於 07-8-21 15:09 發表

:( i was looking forward to the water games!!! we miss the fun!!!! :-( :-( :-( :-(

仲有教左玩泥膠同認形狀呀!!

子爵府

原文章由 jellybaby 於 07-8-28 13:31 發表

hahaha... i didn't notice that photo tim...

Million thanks 每次都有好多photo thanks thanks!

子爵府

尼個星期日係第3堂啦...
大家又係時候商量下續堂既事啦
請在下面報名 (舊學員可優先)
1) mama1210
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

如果舊學員退出, 將由後備補上
1)
2) ...

子爵府

DEAR all,

汶汶家姐出水豆呀, 為安全起見, 黎緊2星期汶汶都唔會上堂啦, 因為怕佢野左都唔知, 都係睇定d先敢再見大家!!!

WINNIE:
新班我JOIN架, 黎緊可能比唔到CASH你, 遲下入番落你ACCOUNT係咪都OKAY呀??

子爵府

原文章由 chicchic05 於 07-9-10 12:03 發表
吓! 咁汶汶有冇事呀......
咁你都報左先啦..........

佢暫時無事, 但潛服期有10天, 我會睇定D先!!!

係呀....我一於照報

子爵府

原文章由 nawbb 於 07-9-10 15:20 發表
Sorry 呀,咁遲先覆
由於jason係星期日早上返緊個playgroup,1日玩2個playgroup真係幾累,所以決定唔join新堂la.
好happy識到咁多朋友仔,希望遲d有機會再玩la. ...

OH................BAD.................

子爵府

原文章由 jellybaby 於 07-9-11 00:09 發表

Hope Man Man will be ok next week lah! we miss her ah!

THX!!!!! 我決定今個星期汶汶唔黎我都要黎

首頁

尾頁

跳至