自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

搞錯呀,祝福母子

懷孕根本唔應該返夜班吧

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:咩事?

原帖由 我愛Corina 於 16-04-18 發表
咩事?
今日報紙,QM 護士值夜班暈倒入ICU

小小蕃茄    發表於 16-4-18 11:32
wcpcelia    發表於 16-4-18 08:48

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 cindy618 於 16-04-18 發表今

原帖由 豬仔嘜 於 16-04-18 發表
咁唔人道?有乜E郁真係可以民事sue間醫院
仲要發生係醫院,唉,一定又係人手唔夠之類吧

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 cindy618 於 16-04-18 發表搞

原帖由 quarterday 於 16-04-18 發表
我公司近十年改咗night到32週,佢哋覺得對你好好㗎啦,唔好唔知足。
大家都有本難念的經

瑪瑙宮

引用:好慘,政府要做d野先得

原帖由 怪獸青BB 於 16-04-18 發表
好慘,政府要做d野先得
咪係,政府都咁,出面私人公司仲會理人死活?

瑪瑙宮

引用:好多工種,大肚都仲係要返夜班同通宵的,如

原帖由 朱古力妹妹 於 16-04-18 發表
好多工種,大肚都仲係要返夜班同通宵的,如酒店業,咁啱撞正有事,所以先有報紙報道!

...
咁一定係
好多嘢都係無事發生就唔理架啦

首頁

尾頁

跳至