自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

2月29

FiFiMa    發表於 17-1-23 16:30
la_source    發表於 17-1-23 16:24

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

艾菲BB 發表於 17-1-23 16:22
有幾玩野?我真係識人果日生日

我知係有

我妹個frd 係,佢當自己2月28慶祝埋

瑪瑙宮

milkylok 發表於 17-1-23 16:23
今年2月無29號,應該再抽過喎! 吾係就真係玩野啦!

咁又唔得喎,咁的確有人2月29生日

瑪瑙宮

咬香口膠 發表於 17-1-23 16:26
又會咁岩得咁翹都有

係囉係囉,又會咁橋嘅

瑪瑙宮

sukisa 發表於 17-1-23 16:29
第一個睇到嘅感覺係.....好似造馬咁

地鐵,一定。。。。。會。。。。唔會咁做嘅

首頁

尾頁

跳至