潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

dragon813 發表於 12-6-19 23:29
200% agreed! 佢有自由話人地哂命,我地都有自由哂㗎! 我每日做十一,二個鐘架! 每一個錢有血有汗! 買 ...
Me too! I just get the bag with my hard-earned money! What's wrong with it?

男爵府

回覆:Hermes 分享專區

講真,我鐘意H,不過只限於 B , K , scarves and accessories. 以前分開 thread, 我見到唔係自己 interested in 嘅 items 就唔會入去,但係而家所有 H 嘅討論都係在呢個 thread ,即係以後有D冇興趣嘅 items, e.g. Jsypsiere 都要睇埋。

仲有,當多過一個 JM 分享時,然後就會個個 JM 你一句我一句咁留言。真係會好亂囉!我真係冇心機咁樣睇落去。

希望版主看到我以上 concerns! Many thanks!

男爵府

回覆:Hermes 分享專區

Post 相就係晒命?好彩我成日懶得影相,冇乜 post 過上黎!

不過我又好鐘意睇JM post 上黎嘅分享,在忙碌的一天用眼睛 shopping 都要受隔離?

男爵府

引用:Quote:原帖由+alicialee1210+於+12-06-20+

原帖由 BbLCVK 於 12-06-20 發表
唔知呀!!我只係覺得點唔鍾意都唔洗去到攻擊人既地步連少少容人之量都無大家都係鍾意個樣野 ...
有某位會員好似好憎人用名牌,硬係話人出 post 曬命。掉番轉,呢度 JM 有冇話佢哋冇 H 袋就睇人唔起?我未見過囉!

每個人鐘意嘅嘢唔同,你唔鐘意冇所謂咖!不過唔好去攻擊人囉!做人應有胸襟,唔應該見人哋講D自己冇興趣嘅嘢就單打人!

我都唔係有錢人,但係見到 JM 買到心頭好都好鄧佢哋高興咖!最近喺呢度識咗個 JM,同佢猛講H嘅嘢,知道佢有好多個 H 袋,我真係 feel happy for her, 在整個過程,我完全唔覺得佢曬命。

其實凡事點解唔向好嘅一方面去諗,佢哋又唔係出 post 者本身,點解一口要去咬定出 post 者係曬命,係名牌奴隸?

男爵府

引用:sister,+我忍唔住係自由廣場開波heichunmum

原帖由 Sammy1981 於 12-06-20 發表
sister, 我忍唔住係自由廣場開波

heichunmum 發表於 12-6-20 00:47
Relax ah JM! 唔好咁激動!有D人你同佢講道理係冇用咖!

首頁

尾頁

跳至