夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你同你6299的關係好嗎?
如果好的話, 你可以繼續在家休養, 唔好諗太多住, 要顧住身體, 你6299見你有bb, 可能會幫下口, 當然, 佢地最終都係會幫個仔; 但若你真係離開了屋企, 你老公會唔會仲放肆? 抑或會真正諗清楚你的重要? 真係唔知.
現在, 最重要的是好好保重身體!

男爵府

原帖由 溫柔 於 09-3-6 11:17 發表
講真,樓主走咗,究竟佢C6會玩得更開心呀?定個老婆走咗先知大件事,好係呢度眼見有好mama生完至比C6遺棄,亦有D會跪地錯,真係好睇個賤6個格,根本無人會知結果係點,BB係mama肚裏,mama唔開心,BB亦會感受得到,當前係咪自己 ...

你搬走與否? 佢會否回頭? 其實, 真係好睇你老公的性格, 亦好睇你同你老公的關係, 也好睇你老公同隻狐狸精的關係.....
贊同溫柔的講法, 根本無人會知結果係點, 亦唔輪到自己去控制......
現在, 你最重要要做的事, 就是保重身體.
嘗試告知你爸媽, 讓他們去幫助你, 支持你, 照顧你, 因你有了bb, 我怕你難以照顧自己.
take care!!

男爵府

祝你幸福快樂!

男爵府

原帖由 廿廿 於 09-4-9 14:17 發表
同意以上sis講, 佢好明顯唔係真心悔改, 想拖得就拖, 一來唔捨得個女人, 二來又想見個女, 所以而家只係兩頭瞞, 我覺得unhappy媽咪最緊要知道自己想點, 同埋無論做咩決定, 都要以自己同bb的幸福行先, 唔好委屈自己, bb ...

我都覺得你c6可能真係兩頭瞞.....
如果你諗住講俾父母知, 不如叫你父母一齊幫你執野吧, 因你剛生完bb, 身體始終較虛弱.
總之, 希望你同bb都開開心心吧! take care!

首頁

尾頁

跳至