跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

12月7日屯門置樂麥當勞搞番一個 1 歲birthday party

原文章由 catmame 於 08-10-15 16:39 發表
我地會係屯門置樂麥當勞搞番一個 1 歲birthday party ,
現開始報名

日期:2008年12月7日 (星期日)2點半開始
因地方有限,名額只有40個大人,約15個bb有興趣請先在此報名
及請留e-mail or msn pm 比我

請各媽咪在此報 ...

請問怎樣報名呀

侯爵府

好媽媽勳章

12月7日屯門置樂麥當勞搞番一個 1 歲birthday party

原文章由 盈盈1712 於 08-10-14 18:24 發表
我地會係屯門置樂麥當勞搞番一個 1 歲birthday party ,
現開始報名

日期:2008年12月7日 (星期日)2點半開始
大人每位30元(BOOK場加雜費),此費用不包括食物
另外每個家庭預備1份大約60元小禮物,作交換之用FOR BB...
...

wahhwahh Hiu Nam
2A 1B

侯爵府

好媽媽勳章

各位唔好意思,因家有要事不能出席,如須交費請通知如何繳交,希望下次有機會同大家玩
原文章由 盈盈1712 於 08-11-26 16:06 發表
蛋糕已經訂左啦~~
首先要唔該晒catmama~~
佢幫我地上網訂左,有78折 = $369.8, 平左成$100 呀~
真係麻煩晒呀~~~~
仲要麻煩埋佢老公,果日幫我地拎埋蛋糕呀~~~真係唔該晒呀~~~
仲有差唔多10日就到 ...

侯爵府

好媽媽勳章

我唔好意思就真 ,麻煩晒你哋. 只係好唔開心 等咗咁耐,到最後才唔可以出席
原文章由 盈盈1712 於 08-12-1 23:44 發表
唔緊要啦... 下次再約過出黎食個下午茶囉~~~
不過上次收左0個60蚊...我地唔會退番比你嫁...
真係唔好意思啦~~~

首頁

尾頁

跳至