自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我join 左兩三年facial, 愈來愈hard sell, 但你堅決唔理,佢哋都冇符,但堅煩。

愈加愈貴但又愈做愈hea, massage 就是但按下就完,剛做完最尾果次,決定唔再買plan say goodbye

但個人親身經歷,modexn beaxty 先最黑店。

子爵府

Siuyanlo 發表於 15-6-5 01:51
原來咁差架,真係唔使去

另外,現袋尾容有幾差?願聞其詳

現食尾容就同樓主所講一樣,永遠book 唔到, 由facial 一做緊就sell,唔買夾住唔比走,一唔買幾個夾,d 面口衰到呢。。。
做facial d 姐姐手勢差,做過咁多間,佢哋最差,特別係針清手法。後尾聽朋友講,佢表姐喺果度做,新手train 兩星期就叫佢哋出舖,可想而知。。。

但最經典係,佢哋唔只一次話唔見手寫record 張卡,張卡寫晒買果時送咗d 咩, 跟住開返就借機唔寫或寫少所送嘅treatment! 我同事更加有一次私下比佢哋刪減佢d package 次數,可能諗住佢買咁多,都唔記得自己餘下幾多次,好彩我同事自己有mark 底,真係嬲到震!
為免再勞氣同比塊面佢搞,唯有將所有treatment 轉晒做body massage 算,自己網上book, 但得一兩個位要搶,都好過phone call 永遠book 唔到!之後就永遠同呢間嘢say

首頁

尾頁

跳至