跳至

首頁

尾頁

大宅

Name Nos of person
1. KitNat 2 + BB
2.B.GIRL 2 + BB
3.emilylada 1 + BB
4.olmanbb 1 + BB (maybe + Natalie)
5.燴蕃薯 [/quote]

大宅

吾好意思呀,我11号同12号要返大陆,所以今次join吾到你地喇。记得影返d相比我恨吓!

原帖由 B.GIRL 於 09-3-18 09:47 發表
另有位媽咪加入.... welcome

Name Nos of person
====================
1. KitNat 2 + BB
2.B.GIRL 2 + BB
3.emilylada 1 + BB
4.olmanbb 1 + BB (maybe + N ...

大宅

哇,你地今次好多人呀,真系好想join呀,不过要返大陆无计。

如果你地改10号or13号我就可以join喇(讲笑,吾驶理我!)

希望下次可以再约啦!

原帖由 emily_tsy 於 09-3-24 13:30 發表
你地2個bb真係似似地樣wo...攪笑

大宅

吾系呀,带彤彤去番禺野生动物园呀!

原帖由 燴番薯 於 09-3-25 14:34 發表

olmabb...你又要返大陸做嘢呀?

大宅

No喇。今次系同Natalie班同学仔一齐去,共5个家庭,一行17人,好热闹。

希希仲未有回乡证,所以今次就要留系香港陪阿麻喇!

原帖由 燴番薯 於 09-3-28 09:34 發表

哦..原來係家庭樂....咁你要帶定雨具呀. 因為最近成日落雨,野生動物雨又全露天的.淋親natalie就唔好啦.
yee...咁你帶唔帶埋囝囝去呀?

大宅

哈哈,所以有时做大有著数。不过今次真系好难得,趁仲可以放低细老,就带家姐去玩下。而且我老公吾系好钟意返大陆,如果吾系同成班人去,我估我地都吾会有机会去。

原帖由 燴番薯 於 09-3-30 16:05 發表

wa..17人..重有大有細,真係好熱鬧喎...重...好嘈添..哈哈!
好彩亞囝唔知咋,否則佢一定妒忌家姐有得去玩呢... ^.^

大宅

我刚刚见到有个新topic 'Half-year b-day party'. 我报左名啦,你地都快d去报名啦,如果搞得成,锦到是我地就有机会见面喇!

原帖由 燴番薯 於 09-4-8 13:04 發表

明白..其實我諗隻隻都洗唔到架..只是用水抹吓咁的啫..係咪呢?
我都覺得呢隻幾好..因為可以自己組合!

大宅

刚刚上facebook见到你地个日gathering d相,真系好开心呀。今次join吾到你地,真系有少少失望。希望可以快d有下一次gathering啦!

原帖由 燴番薯 於 09-4-14 18:25 發表

係呀係呀..真係千萬個唔該shirry同alex呀..真係辛苦晒!

大宅

小Natalie玩得好开心,始终都系第一次出门,有新鲜感。而且同d朋友仔一齐去,更加开心。

你地下次再有gathering, 记得预埋我呀!

Natalie,你呢个星期六下午得吾得闲呀,我带小Natalie去元朗学画画,1:00落堂,如果系,可以约你食lunch呀!

原帖由 kitnat 於 09-4-16 09:39 發表
==>Natalie媽咪
你上大陸玩得開心嗎??? 下次記住黎呀!真係好開心,最好帶埋Natalie呀,keke,我都好想見下佢!!!

==>miniSA
泳池派對正呀! 上排買左套3點式,不過阿女未岩著,睇黎我又要再買套而家岩著的!!呵呵!!!
如果再 ...

大宅

好呀,快d开个topic啦!

原帖由 燴番薯 於 09-4-16 22:11 發表

好啊...呢個post重唔引死人..哈!

大宅

我希希到时要show吓胸肌先!

原帖由 kitnat 於 09-4-16 23:19 發表

我會幫倩倩癡雙面膠紙~~~~我癡癡癡~~~~呵呵~~

大宅

睇你虾仔都应该吾弱呀!到时比拼吓先知,哈哈!

原帖由 燴番薯 於 09-4-17 10:39 發表

wawawa...希希胸肌一出,我蝦仔一定唔夠fight架喎. 唔好啦,等我教定亞囝以柔制剛先..哈哈!

大宅

而家d天气真系要小心d。星期六个日约左Natalie出元朗见面,倩倩好热情,不停撩希希玩,好得意。

你地知吾知0812妈咪搞紧个半岁生日会呀,站时定左6月21号(星期日),我报左名,你地有无报名呀。

原帖由 B.GIRL 於 09-4-20 17:32 發表

係呀..所以我們大人病真係要小心d...
我咳,日日揍阿囝都要帶mask...
蝦仔,快d 好返啦...唔好再扭計.

大宅

我刚刚add左你喇,你reply我啦,我想快d睇吓d相呀!

个半岁生日party系Regal Kowloon Hotel 搞呀。你都快d报名啦。

原帖由 kitnat 於 09-4-21 13:47 發表
==>燴蕃薯
蝦仔今日點呀?仲有無咳得禁密呀?

==>olmanbb
係呀,果日倩倩非常進取呀!!一d矜持都無...呵呵
我o係我既blog同facebook度都post左倩倩同希希的合照呀,係呢,你fb有無add我?點解我想搵你搵唔到既...?

==>emi ...

首頁

尾頁

跳至