跳至

首頁

尾頁

別墅

Same here, Ryan has PG on Sat too, we prefer gatherings/parties on Sundays!

原帖由 yanbb08 於 10-10-14 00:23 發表
如果星期日,得嗎?我囡12月都可能要上playgroup or 星期六要幼稚園面試, 我都正想問大家星期日可以嗎.....

別墅

星期六要返兩個playgroups呀 :(

12月4
3)rubybblam
4)garywongwk (PM)
6)carriebaby1
7)moon8ylseva

12月5 
1)yanbb08
2) garywongwk (AM
5) rachelkwan

別墅

好嘢! one more vote for 5DEC

別墅

VERY GOOD!! 唔該哂yanbb08 搵場地!
到時見到咁多其他同年月日生日既BB,真係諗起都開心!

別墅

hi YANBB08

已經入咗錢比你啦,唔該哂!
19NOV2010 13:22
Reference: 5E71
1A1B

相片今晚先send比你

別墅

Dear Yan,
Photo sent, thanks v much!

原帖由 yanbb08 於 10-11-20 00:23 發表
Dear,

rachelkwan, garywongwk

原來紀念品需要14天才起到貨,真係唔好意思,21號前要收到相啊!thanks,

別墅

Hi YanBB08,

Thanks again for organising the event for this Sunday, I have sent you another photo of Ryan too... Are we all set? very excited!

Now, can you tell us how do we gather somewhere at 大角咀or 港灣豪庭? in case we are not residents cannot enter the 會所? Thanks.

原帖由 rachelkwan 於 10-11-19 14:54 發表
hi YANBB08

已經入咗錢比你啦,唔該哂!
19NOV2010 13:22
Reference: 5E71
1A1B

相片今晚先send比你

別墅

請問有無其他媽咪想約埋一齊去? 我聽講可以係旺角火車站有12A小巴往港灣豪庭 :)

原帖由 yanbb08 於 10-12-3 01:09 發表
現在最少有10個birthday star,因為我唔係住港灣豪庭,只係朋友幫我book,所以5號我會早d去安排一吓,您差唔多到打俾我呀!e-mail了contect no 俾您!

別墅

好玩呀, 真係辛苦哂呀yan, ruby媽.. 仲要唔該哂幫忙揸相機既daddy.. 雖然當日我c6唔可以參加,但我都好開心同ryan黎到! 好呀快d再約出來, 我再去港灣豪庭都OK!

原帖由 yanbb08 於 10-12-8 02:39 發表
仲有rubybblam, 幫手,ruby媽媽買完禮物仲一個人攞過嚟,RUBY媽媽功勞不少呢,
另外,我們今次party仲有$$剩,計好後再分配俾大家 今次又要搵學校,又出trip,忙得不可開交,想信下次早d安排會更好,下次再約大家:il ...

別墅

Yes, I have just uploaded some onto the 081210 FB account (but I'm not able to create album).. Feel free to tag la.

首頁

尾頁

跳至