想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得你唔好諗咁耐, 把握機會, 其實唔係好驚, 同 iui 一樣打下針, 手術又全身痳醉...放心啦

原文章由 baby_fung 於 08-4-19 16:53 發表
今日c6去左驗精, 結果都係一樣, 精子比正常差, 但比上年既報告好左d. 而我今日都有照ultrasound, check下排左卵未, 因為我話比醫生知我17號用d仔check倒有下線, 琴日都check倒有線, 不過琴日條線就淺色左d, 結果醫生 ...

大宅

而定冇package, 一個月一千元, 我剛剛做完, around 9-10萬......

原文章由 MyToffy 於 08-4-20 23:03 發表

養和PACKAGE 包2年雪蛋真係好好WOR
點解雪完兩年後就一千元一個月平咁多?
係羨慕妳BINGO 仲可以有再機會可以再放雪蛋.........

大宅

dear agnescheng
你上次一次 bingo 咁叻, 下次都可以....good luck !

原文章由 agnescheng 於 08-4-20 20:18 發表
仁安package 包雪蛋幾耐?
我舊年8月養和package 都係$60000, 包雪蛋兩年. 其實iui又好,ivf 又好. 真係要睇返自己既問題.
一個月得一次iui 機會, 做 幾次 都已經三個月.
我都唔細, 舊年33, .所以, 只決定做ivf. 今 ...

大宅

baby_fung
thanks for your information我而家先知原來放完旦唔需要休息太多, 同原本要 "血氣行"......
祝一切順利...早日生b

原文章由 baby_fung 於 08-4-26 10:26 發表
我終於都開始左ivf既療程!
尋日去左仁安簽同意書同攞療程既針藥. 我決定唔join package, 因為可以去TST既clinic度睇醫生, flexible d, 而且TST個clinic既醫生費,藥費, ultrasound費用都比醫院平, 所以overall可能同j ...

首頁

尾頁

跳至