跳至

首頁

尾頁

別墅

嘩, 都半年啦...有必要攪清楚喎,
仲有, d相去左邊呀?? 好想睇左好耐啦..

別墅

唔知點解又發生呢d野, 不過真係唔想大家愈來愈混亂, 愈來愈多誤會,
我有份做義工, 不過半歲呢個真係令我有陰影, 唔知點解, 明明好開心o既事可以攪到咁,
joeywongmy, cqmama, wkwok01 同我一樣, 好多野都想做好d, 大家開心d,
冇私o既付出, 但都有咁唔好彩o既事情出現, 令我地好不安,
joeff 我知道佢後來都幫忙好多, 好盡力, 不過都係大臣子安排

我諗大家義工mami, 或其他mami都知道大部分野都係大臣子安排, 我知o既不多 (唔係推卸, 係事實),

第一, 唔好主席前主席後, 個個都知道"要"負責所有野o既係大臣子,
第二, 唔好推卸, 唔該講事實, 冇人想攪事, 只想為攪清楚,
第三, 對事唔對人
第四, 大家小朋友都係今個月生日, 唔好影響大家心情

我講o既所有係事實, 同cqmama一樣...唔想講太多
我地都唔係想大家唔開心, 不過唔講你地又唔知咩事.
希望大家明白.

別墅

大臣子, O係PARTY前2日, 你打比我話D sponsored gift齊啦, O係你到, 話冇人幫手PACK野, 叫我去你到PACK, 我都冇問題, 都pack左幾個鐘, 攪點晒先走, 唔明做乜而家冇啦啦又叫joeff及財務交待d gift去左邊,joeff 幫手車嘢入粉嶺,油錢都無計,仲要俾人話, 好慘囉, 大臣子, 夠啦...唔好再令咁多人不安啦..

別墅

終於, 終於....真相大白, 好在有證據, 如果唔係...唉......

大家都可以番黎bk傾傾傾啦!!!!!!

confirmed捐!

別墅

大臣子, 而家冇人想迫到你冇路走, 但係你一錯再錯...又點去原諒你呢..我少出聲, 唔代表你可以亂講野, 其他我唔講, 關於我o既我先證實到,
"大臣子指出是一些美容和Playgroup的COUPON, 由CATPET捐出, 由於有宣傳成份, 義工媽媽們拒絕生日會上派發, 至今仍在大臣子的家.
大佬, coupon係我用心去搵, 上人地公司傾番黎, 突登去攞, 美容, playgroup, free o既, "宣傳成份", 好正常傘, 唔通bk sponsor, 其他sponsor唔係"宣傳成份"????
我真係好心做壞事?????????? 你話義工媽媽們拒絕生日會上派發, 我唔知, 你話”唯主席一直不收回!” 主席係邊個呀? 你唔好玩啦..成日擺我上台…我只知道, 你從來冇叫我攞番, 再講, 你冇必要比我, 因為係屬於party o既.

唔好意思,容許我講埋啦....容忍有個限度,當初攪party, 目的, 個個mami bb都開心, 因朋友識人.揾到production幫party影相,拍video,要求佢公司報價整Banner, 報左千幾蚊(成個台咁大o既 banner),大家話貴,我都覺, 所以冇整到,我中間人"""報價"""傘...咁就’賴’野, 你就話我呃錢?????????????
個時我知道你周圍抹黑我,我都忍到呢,party前都繼續幫手, 真係算係甘啦對你,
production話 sponsor送幾張poster. 當日有backdrop,入場前幫每家人影, 抽獎送d poster, coupon,搵左我一家去影sample,
你係咪介意人地唔叫你一齊影sample?? 人地送架大佬..唔通我拉大隊去咩...咁就唔like...唉.. 你一句話唔要...就冇晒 (佢唔like 呢d係我估咋, 個人意見)
之後先有joeff出現, 當初如果我提一提joeff...可能佢唔會中招

以上句句真實, 對得住天地良心, 對得住各位mami, 問心無愧
Party完o個左我都走左, 所以都唔知d 玩具呀, coupon去左邊, 唔好意思.

打完....都總算吐左出黎..一直冇同人講..係唔想多是非, 但有人愈來愈過分, 真係唔可以啞忍,
真係唔好意思, 阻大家時間.

首頁

尾頁

跳至