在職全職

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

Re: 草樣媽咪 hehehaha 齊齊入黎傾到笑爆咀! (Part 7)

希望呢間唔係危樓啦, 有冇入伙紙架?
開心叮一叮,嘻哈咀兩咀!

男爵府

Re: 草樣媽咪 hehehaha 齊齊入黎傾到笑爆咀! (Part 7)

我都係忙到c喇, 得一個腦, 一把口, 一對手, 做到水下水下...

骨骨: 你都有老闆出聲撐, 我老闆係追我交貨既其中一個呀 :-(

男爵府

<<係咪對"四十"呢兩個字有情意結,個個去晒嗰度發炎,冒牌forty+快d改番名呀!>>

我都8掛去左果邊睇過...

不過好似話題完全唔同喎...各有各精采

而且我地間草屋係會:
[size=medium]用溫情將你銷, 用熱誠將你困, 用真意將你綁;
令你如痴如醉, 半推半就, 瘋狂著魔, 完全中毒!!

男爵府

骨骨: 你老闆真係好野呀.... [size=xx-small]句子重組過啦

goodies 寫道:
oj: 實情係我要趕野俾老闆,佢咪出面去推其它人囉!唔通唔駛做咩!

男爵府

真係做到傻左 !!

栗栗: 下次唔敢啦, 會唔會扣分架?
句子重組過啦...

男爵府

Good Morning...

又到星期五喇, 好holiday mood呀 !!!

男爵府

係囉, 咁積係我地d唔蒲既就曳曳, 去晒第到蒲就乖乖

加入亞st撩事鬥非兼有嘢唔想做..既陣線上...

stmummy 寫道:
咁你即喺話 QQ, 叮叮, 咪咪, 唔乖啫!!

撩事鬥非兼有嘢唔想做既人上

[quote]
goodies 寫道:
My dear 廚神: 唔係唔搵你! 不過知你同阿皇后都是乖乖,會到時到候出現嘛!
皇后: 唔好淨係掛住係心聲果邊蒲喎!
[/quote]

男爵府

st:

真係有同感呀. 我以前比人當係賓賓架, 同我講街市ink 文...

stmummy 寫道:
e+ 升咗 cup, 做咗靚姐 (街市啲人成日咁叫禾既, 所有我考中意行街市架!!)

男爵府

QQ: 你係無飯假日亞賓黎架喎, 洗mud行街市呀

男爵府

豬媽: confirm實後, 就會有人pm 比你架啦...

[quote]
豬媽mi 寫道:
咁即係邊度jack, 我新黎未知"老地方"呀

[quote]

男爵府

st: 果d咁似外星話, 都係要鼻涕出手先得...

stmummy 寫道:
唉, 諗住乖乖開工作句出題目, 典知望望啲詞語, 甚麼"簌簌" "皚皚" "銀妝" "戮力" 咁, 睇怕為母都喺愛莫能助.

男爵府

噢! 鼻涕貪新忘舊
goodies 寫道:
QQ: 我撘咀! 普遍來講OK,不過我 feel 到阿鼻涕幾 like 果邊d新歡!

男爵府

唉! 我個66由拍拖到現在送過d乜野比我, 真係唔駛一秘就可以講晒, 數晒... :-(

而最.最.最.偉大晒禮物...咪就係果兩件"負資產"囉, 都唔敢記望有回報...重有排捱呀!!!

冇得晒命既叮叮上

男爵府

Goodies:

dual processing...
1. on con-call
2. watching your CNY photo album

聽完/講家con-call 啦, 又係冇結論
骨骨: 有冇spa/massage 好介紹?

男爵府

Dear All,

一個今日完全冇mood做野既人, 多手開左個新既yahoo photo account, 將草樣既所有gatherings (由7/16 美的約會 至上次 2/18嫣紅臀拜) 既相 copy & paste 放埋一齊, 方便各位煮煮, 唔水走出走入...

Account name & password PM 各位煮煮 . (只限曾經出席過聚會既煮煮)

yammyma 寫道:
緊係考啦!

[quote]
goodies 寫道:
咪咪:係喎!
有時睇番d gathering 相都好開心!不如以後每次 gathering都盡量影番兩張相 keep 住在個 album 處,得閑可以睇下,又可以 update下冇出席既煮妹。好嗎?
[/quote]

男爵府

音咪: 我其實係好多野未做, 不過冇mood 去做...

yammyma 寫道:
oj,

你確係考得閒兼好幫手!

男爵府

Mandy: 收花...

男爵府

各位煮煮, 唔好意思... 有勞要用 original 來加入既煮煮啦

goodies 寫道:
叮叮: 我上左果本草樣相簿睇,不過d相唔可以就咁從相簿A搬到相簿B,這樣d相會很細張,現在便是呢個情況!
可能要用 original 來加入。

男爵府

好想快d 31/3, 又可以同各位煮煮開懷聚舊...
又唔想咁快 31/3, 因為有份deliverable 到期要交, e+仲未開始做...

男爵府

話就係7:15pm開始, 不過你地估會唔會有人遲d到呢?

wensi 寫道:
goodies
魔鬼廚神: 我地係佐敦食! OK 唔 OK?.....................要成八點三先到wow!等5等?

首頁
12345...6

尾頁

跳至