美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問金巴利街係邊區?

原帖由 AMYJASON 於 09-2-19 14:03 發表
啱啱 lunch 路經金巴利街, 見到 Hanskin 做 緊promotion , 好多人呀!

複式洋房

Thank you 小慧!

朋友forward 咗Hanskin 个 e-mail 比我,
個promotion 做6日炸!

原帖由 小慧 於 09-2-19 16:09 發表

尖沙咀。

複式洋房

pls check e-mail !

原帖由 LIZTZE 於 09-2-19 16:54 發表
Dear happyellie,

可唔可以forward 比我呀!
[email protected]

複式洋房

Dear jek,

Sorry ! I don't know how to pm the e-mail.

Hanskin promotion address:

在尖沙咀加連威老道和金巴利道中間, 條街叫
金巴利街。即係元氣寿司和美心夾住果條街。
19/Feb - 24/Feb 12:00-7:30p.m.

在金巴利街5号, 條街唔長, Hanskin 在
成條金巴利街中央位置。

原帖由 jek 於 09-2-21 11:03 發表
please pm me too
thank you

複式洋房

我都係呀!
最衰冇water action bb cream 嘅sample,
我想試試。

原帖由 mickey_2301 於 09-2-21 21:08 發表
我今日去買了 "erfect Super Magic BB Cream" 黑色個支, 他們送了 caviar gold bb cream, glossy magic bb cream & magic bb night cream 的 sample 給我

複式洋房

Hello! elsalam,

隻one stop cleanser 適用於嘴唇嗎?

原帖由 elsalam 於 09-3-3 23:45 發表
我都有試Hanskin bb night cream, 好舒服,
个sales 話日頭用bb cream 夜晚再配合bb night cream,防縐保濕效果会更好, 果款 one stop cleanser 我都好鍾意, 用完塊面好乾淨!

...

複式洋房

唔駛買sample !
你去到佢地会送幾款sample 比你慢慢試,
每款可用幾日, 上次个韓國小姐好nice, 仲幾靚女。
我都收過佢地張傳單寫明歡迎索取試用裝。
唔試上塊面唔会試出个效果。

原帖由 greenbb0114 於 09-3-6 14:53 發表
我見倒呀..但係見倒好似有媽媽話尖咀有人派SIMPLE..
如果去佢地個SHOP買..唔知有冇得買SIMPLE呢..

複式洋房

個位韓國小姐仲笑住講試吓先啦! 多謝哂呀!

原帖由 greenbb0114 於 09-3-6 15:38 發表
嘩..竟然有D咁好既事既~!!
咁入到去我都未知要買咩..無啦啦問人拎SIMPLE
唔係幾好意思,,HEHE

複式洋房

我去龍城睇過, 冇Hanskin super magic

複式洋房

43.5g / 支

原帖由 yvonne840 於 09-3-15 23:32 發表
750for3,每支有幾多g

複式洋房

我用過Missha no.23, Hanskin ,Dr. Jart 銀b 同埋
Dr. G bb cream. 防哂程度大家差不多。

Missha no. 23:
顏色ok, 但不夠保濕, 用完覺得dry dry 哋, keep 得唔耐

Hanskin super magic:
顏色好自然好靚, 好保濕同遮瑕

Hanskin caviar gold:
冇super magic 咁遮瑕, 好保濕

Dr.Jart 銀b :
顏色偏白帶少少暗啞, 唔夠保濕

Dr.G :
顏色偏白, 保濕ok

我覺得Hanskin super magic 最好用,
連日霜都不用搽, 每朝 toner + super magic
就可出街, 好方便。

原帖由 angelmimi 於 09-3-26 15:56 發表
請問各位sister 對Hanskin bb cream 有
什麼comment 呀? 請分享

複式洋房

我用緊Hanskin one stop cleanser

原帖由 angelmimi 於 09-3-26 16:39 發表
你用邊款落妝油呢? thanks !

複式洋房

不用洗面奶的。

one stop cleanser 的使用方法:

吱一吓 one stop cleanser( 佢嘅份量啱啱好),
加幾滴水,手磋幾吓至起泡(D泡唔勁), 然後在臉上打圈,
就可除掉bb cream, 眼妝和唇膏, 再用水洗即可。
成个過程唔駛一分鐘。勁乾淨!

原帖由 angelmimi 於 09-3-27 15:44 發表
用完one stop cleanser 要用洗面奶嗎?

複式洋房

我用緊Hanskin super magic bb cream,
同埋 caviar gold bb cream, 好彩我唔覺得笠,
其實都幾好用, 我冇搽日霜, 每朝 toner +
eye gel + bb cream 就ok, 都可keep 到放工。

原帖由 leung0103 於 09-3-28 22:45 發表
我試左hanskin super magic bb, 我覺得好笠, 下午都開始甩色, 無特別.

複式洋房

Hanskin而家在沙田第一城做緊最後一次推廣至5/Apr,
可以在佢地个promotion counter 買,
專門店就5 月先有, 好似話在尖沙咀。

promotion counter 地址---> www.hanskin.hk

原帖由 musnis 於 09-4-3 09:57 發表

請問Hanskin呢隻brand d product可以係邊度買?
係水貨定有專門店呢?? 謝謝!!

複式洋房

聽講HANSKIN 5月会在加連威老道開店,
請問有冇人知幾号開呢?
我D 同事想去試試。

首頁

尾頁

跳至