跳至

首頁

尾頁

洋房

我個仔都係呀 !

原帖由 joan_chow 於 09-4-7 22:19 發表
好呀.

洋房

未呀 ? 申請學卷幾時會完止呀 ? 我仔仔會係9月讀k.1
希望到時認識你啦...多多指教 !

原帖由 noddylam 於 09-4-9 17:53 發表

我個女芍穎讀緊呀, 你呢? 你地有冇上荃浸之前攪果個家長講座呀? And你地申請左學卷未呀?

洋房

我HOHOfish 也是9月讀荃浸 低班, 係味即是k.1呢?
唔知夏季校服著吔色皮鞋呢 ? 因我依家bb班對鞋係白色 ? 我會訂label和photo, 襪都要訂佢咩 ??? 有吔唔同?
呀!係咪到時交學卷申請表呀, 唔該 !!

原帖由 noddylam 於 09-4-29 21:37 發表

我打算做兩套再加三對襪, 你呢?
你會唔會係學校影相&做 label 呀?

洋房

唔該喵 !
原帖由 karilau 於 09-4-30 18:40 發表

學校係着波鞋o架~咩色都得!!

洋房

唔該喵 !
咁我都要訂 3 對襪
2件短袖T-shirt & 短褲, 但係未一件啱碼, 另一件要大一碼呢 ? 佢哋3歺係未大得好快架 !
織吔 2 打夠唔夠呢 ? 我諗夠 2 年用掛 ?

原帖由 cwkkbb 於 09-4-30 12:27 發表
我已問了朋友應買多少?有以下分享:

短袖T-shirt - 2-3件
XX心 - 1-2件
短褲 : 2條因小孩子快高長大
白襪 : 3對但記緊買貼身些,襪頭會鬆的

我會訂相片(為免麻煩)及名字貼,朋友話可另外訂鞋織嘜以防掉亂,打電話到那間公 ...

洋房

真係好呀 ! 著吔色都得, 只要係波鞋. 唔該 !
原帖由 karilau 於 09-4-30 18:40 發表

學校係着波鞋o架~咩色都得!!

洋房

Thanks a lot !

原帖由 Meganmom 於 09-4-30 01:37 發表
荃浸shoes which is so simple...just a sport shoes within flash & roll then ok.

Just a normal sport shoes with stick (means not a string one) then ok, no color fixed.

首頁

尾頁

跳至