自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

今晚1點開997...以為set錯台...頂佢個肺ar...都唔知咩節目...講埋d九唔搭八ge嘢...上網check吓...又改時間...仲要逢星期日零晨1點-3點...有冇搞錯

我都send埋信去喇...好嬲ar

http://apps.metroradio.com.hk/contact_us/index.php

寫下意見同投訴

汝其講...不如出一分力投訴

各位媽咪...快d轉貼去第度..多一個人多一分力

男爵府

畀面勳章

http://apps.metroradio.com.hk/contact_us/index.php

太離譜...好似揾嚟"攝"時間咁

原文章由 luckybabymama 於 07-10-21 21:37 發表

支持妳...做得好,昨晚冇聼到周身唔自在呀,應該係星期六同星期日做返...如果星期六有返時間再晚D都冇問題,最緊要有得聼呀.........妳話比我知係邊度可以SEND去新城投訴......快搵多D人去投訴 :evil: :evil: ...

男爵府

畀面勳章

支持Edmond去903

原文章由 juicypig 於 07-10-22 11:37 發表
我老公話阿ben同edmond唔妥, 曾經喺節目暗串edmond, 而朱明x係撐阿ben既, 所以咪................咁law

男爵府

畀面勳章

令我聽新城...只有恐怖熱線...e+居然一再漠視我地...我會擺聽新城!!!

原文章由 純綷路人 於 07-12-31 13:23 發表
雖然知道無用,但我都send左 e-mail去新城
對於貴台完全漠視聽眾既訴求,本人感到非常失望!一眾聽眾已先後致電郵給貴台希望將恐怖熱線播出時間回復原來時段,但一路未有跟進,現更進一步將節目取消,可說是對我們一眾的渺視!有 ...

首頁

尾頁

跳至