夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

蠢蠢豬 發表於 22-6-19 17:50
尼度既jm如果識住係秀茂坪叫Eva既話,同佢講人地老公係唔會同佢老婆離婚,叫佢死左條心唔好再纏住人地老公
...
吓.............會唔會過份左你,未清楚就開人名

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

ilovepeace 發表於 22-6-21 09:53
我上網見到佢係街整埋條 banner 添
危險人物

珊瑚宮

ilovepeace 發表於 22-6-21 09:53
我上網見到佢係街整埋條 banner 添
危險人物個樓主

珊瑚宮

蠢蠢豬 發表於 22-6-19 17:50
尼度既jm如果識住係秀茂坪叫Eva既話,同佢講人地老公係唔會同佢老婆離婚,叫佢死左條心唔好再纏住人地老公
...
開曬名字 ,位置

珊瑚宮

Macusmama 發表於 22-7-12 11:05
你講,我又講..男人樣的太子有一個叫TANG翠雯,唔係明星那位...無職業,賭錢叻叻,又係搞人老公,因自己離了婚, ...
那個女人你識?

珊瑚宮

Macusmama 發表於 22-7-15 13:59
我唔識架,只知佢係CLUB場識我前夫的.唔係後生女囉...原來前夫喜歡男人樣的女人...肥肥地...拋夫棄仔的女人 ...
甘..你已經講左你前C6做什麼工作

首頁

尾頁

跳至