跳至

首頁

尾頁

大宅

日期:29/8/2008(星期五)
時間:下午6:30
地點:尖沙咀彌敦道美麗華商場6樓"客家好棧"
費用:AA
備註:晚飯, 閒聊, 可帶B可不帶B...
截止報名日期:25/8 (方便訂位)

報名名單:
1.BarbieMama 1A (我唔帶B)
2.Octopusma 1A (我收工過黎, 可能會晏少少到)
3. winkwink 1A (我會晏少少too)
4. noddybanana 1A (自己出黎威!!呵呵)
5. lovelyqueen 1A (幾點都ok)
6. 小谷 1A (我都唔帶B)
7. tungmami 1A (arround 7:00p.m. 到)

大宅

姊妹們媽媽,
昨天嚟唔到真係唔好意思 因為婆婆見唔係幾舒服要趕返去湊B喔.....唯有下一次Firday Fever再見大家啦

大宅

Lui....真真唔該晒你幫我講低聲呀....thanks

原文章由 Octopusma 於 08-8-29 14:59 發表
7. tungmami 1A (arround 7:00p.m. 到)
tungmami 突然有事黎唔到呀....

janet, 睇下使唔使改booking啦...

大宅

其實婆婆無乜事lu...只係想佢作病前早d去see doctor!!
傾得咁開心連把聲都沙埋....哈哈
咁快d諗諗下個月去邊樹啦

原文章由 lovelyqueen 於 08-8-30 10:31 發表
tungmami, 最緊要婆婆無事, 我地個個月都會出來玩玩, 一定有機會, 我地仲想定下次去邊tim... 呵呵

昨夜可能傾得太開心, 今日起身把聲變o左.... ...

大宅

yee....我哋點會未見過jack, 半歲party咪見過law ~
而且你又有嚟我個Blog度坐....嘻嘻~ 「包包 - bebe豬」嘛!!

原文章由 noddybanana 於 08-8-30 12:41 發表
雖然我0地未見過,但祝你婆婆健康快樂!下次再見

首頁

尾頁

跳至