夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

你地老公會唔會咁?我C6返8:30收8:30,返到屋企都9:00,食完飯就睇電視,睇完電視就打機,好少理我同兩個仔, 每次都要我發脾氣佢先會唔打 我特登塞個細仔俾佢抱,等佢唔得閒,要佢理下我地 咪等佢以為湊仔好得閒

洋房

咁又係既,但求佢唔出去搞搞陣已經好好,你c6同我c6一樣,同佢講野一定要重複講兩三次, 我都有叫過自己俾多啲娛樂佢,唔好搞到佢覺得我煩,但係有時見到真係眼火爆!!我講野佢永遠都唔會一次就聽到!!算喇~~鬼叫佢係我老公咩~~
原文章由 moon_elf 於 08-5-30 03:41 AM 發表
  有,我c6都係咁上下,佢日日放工番黎就同部電腦六神合體。
  有時你同佢講嘢,佢好似聽唔到咁,當你發脾四再重覆時,佢就反應遲緩咁問你:「吓!你講咩話!」但果刻佢無拎個頭過黎,對眼仲係望住個mon。
  年多前,我都好down,覺 ...

洋房

我c6好少睇波,佢只會去踢波,踼完就同波友去食飯,果晚唔過十二點都唔會返黎,我地結左婚都五年喇,我希望自己好似你咁睇開啲
原文章由 AhHiLLmom 於 08-5-30 01:58 PM 發表
我C6都係咁, 每一晚返到屋企第一件事就係開電腦, 跟住就會同個電腦談戀愛, 直到瞓為止. 星期六/日更甚, 因為有波睇, 一路睇電視, 一路玩電腦既football game, 中場時就去睇佢缸魚. 我有次串佢 "電視又係波, 電腦又係 ...

洋房

哈哈~~~笑死我,等我都試下先,不過佢唔打PSP,會玩電腦喎,唔通要收埋部電腦?哈~
原文章由 JASMINEBB 於 08-6-5 02:46 PM 發表
我個死佬都係咁, 最近迷上PSP速龍, 我同佢呢兩日冷戰緊, 我尋晚收埋佢部PSP, 佢搵左好耐都搵唔到,但又唔敢問我, 我不知幾心涼!

首頁

尾頁

跳至