跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇9月16日出世嘅小朋友呀? 希望可以搵到同年同月同日出世嘅.....BB 一齊玩會好開心呀...

快D入嚟傾吓啦......

大宅

Hi Vivan,

我記得....我地每月都有GATHERING...一定記得嘅....HAHA

我地睇吓...仲有冇多D 都係916 BB可以一齊玩....如果出嚟玩都應該幾得意....

原帖由 HumptiDumpti 於 09-4-17 21:42 發表
hi, KoBma, you remember Kayton? 佢都係916出世架 8)

大宅

終於搵到有同年同月同日嘅BB 啦, 如果我地可以2歲時一齊開生日會都應該幾開心...

原帖由 elmo520elmo 於 09-4-17 14:33 發表
KoB & KoB Ma :

我個細佬Be都是9月16日出生的。

一齊玩 ~ 好呀好呀 !

elmo520elmo

大宅

我記得你呀......上年一歲生日你好似無去....

原帖由 Meisuen 於 09-4-21 22:46 發表
KoB媽 ,

仲有我卓茵豬囡都係9月16日架!

大宅

我都知道 Meisuen 係有參加幫手做run down, 咁佢有冇去party 呀....

原帖由 HumptiDumpti 於 09-4-22 15:01 發表
KoBma, 上年一歲生日 PARTY 主力係 Meisuen 攪ga

大宅

Hi Raze,

KoB 住 tuen mun 呀, 你呢N.T north 邊到呀....

原帖由 MSChow 於 09-4-25 13:40 發表
My b Raze is also 0916 ga..We live in N.T. north area..nice to meet u all...

大宅

0917都可以一齊玩呀....你地BB 依家有冇返Playgroup 呀?

原帖由 芒果布丁 於 09-4-25 23:24 發表

咁啱既,我個fd佢仔仔都係0916出世架,佢都係住N.T. North架! 而我仔仔就細你地1日係0917,我都係住N.T. North架!

大宅

我無記錯mc 叫 shirely.....

原帖由 HumptiDumpti 於 09-4-27 00:38 發表
of cos, of cos, 佢o米 main MC o羅

大宅

今年兩歲生日會都好似好靜咁...上年都真係幾開心呀, 依家BB 識行到時仲可以走就走去一定會好開心....

原帖由 HumptiDumpti 於 09-4-27 14:46 發表
anyway, KoB ma, there were a couple of MC (4-5位,輪流), including me, just want to say, Meisuen was the main one....

大宅

你媽媽無事嗎...唔好咁擔心~~希望快d 可以出院

我都想搵個機會可以同年同月同日bb 一齊聚一聚, 一定好開心...

KoB 都搵咗 n1 啦...保良局, 9月就返學喇~~

原帖由 Meisuen 於 09-4-28 10:15 發表
KOB媽,
HI 上年1歲生日會個MC咪係我囉

我尼幾日好忙呀, 我亞媽入左醫院深切治療, 而且又要同囡囡interview 幼兒園, 又要睇大仔功課, 所以冇上黎.

我住小西灣架. 得閒約出黎吹下水啦. 妳地間左幼兒園未呀? ...

大宅

我都想...你有咩 idea~~

原帖由 Meisuen 於 09-5-5 23:15 發表
KOB,
有心啦, 但我媽都幾大獲, 星期五仲要再做手術

我想同豬囡攪2歲生日會.

大宅

Hi Raze,

恭喜晒!! 咁快小b 已經3 mths 啦....KoB 住屯門呀~~

我係在職mami, 你呢?? 有冇帶bb 去玩playgroup 呀?

原帖由 MSChow 於 09-5-7 17:42 發表
Hi KoB,

I live in sheung shui with my parents and my newborn bro (nearly 3 months old)...nice to meet u

Raze

大宅

好呀好呀~~如果0916 bb 一齊開一個小型生日會一定好得意..haha, 我都諗住 12or13/9 會同KoB 開生日會...但係地方就諗近??

any idea...

原帖由 Meisuen 於 09-5-6 15:20 發表
KOB,

我想幫豬女攪小型生日會, 想港島區, 妳有冇興趣JOIN? 我SUGGEST 宏基國際賓館 TEA BUFFET $88/人, 有CAKE 送, 仲有BOUNCING CASTLE. 另銅鑼灣紀律部隊會所 $55-65/人. ...

大宅

係呀, KoB 係bb 囡....8個月時我已經比佢返playgroup 玩啦....一聽到 music 就勁開心~~

原帖由 MSChow 於 09-5-9 22:43 發表
Hi KoB Ma,

As i m full time mammi, need to take care 2 babies so i havent got time for playgroup...

will u consider a bro/ sis for KoB??...and does KoB goes to playgroup?

大宅

到時我地一定要記住影番張靚相...到佢地大個睇番一定好得意..

原帖由 Meisuen 於 09-6-1 20:43 發表
妳地有冇 JOIN 兩歲生日會呀? 到時可以一齊照下相LU!

大宅

好呀, 我幾時可以一齊去公園玩吓...邊個公園好呢, 我住 tuen mun 呀

KoB媽就相反, 佢都不知唔知羞, 周圍同人SAID "HELLO">>

原帖由 芒果布丁 於 09-6-15 18:09 發表

太耐無入黎依家先覆到你...
我bb無返playgroup呀,不過近排覺得佢越黎越細膽,去公園見到d細過佢既小朋友佢都唔夠膽同人玩,睇黎要比佢同多d小朋友玩先得啦! ...

大宅

我都想 join 呀, 不過我係在識 mami, 所以 mon-fri 就難D, 我地可以約 sat & sun....

原帖由 MSChow 於 09-6-19 21:49 發表

will u b free on mon-fri around 2-5 pm...i can meet up at fanling train station, any of ur mammi fds interest in joining too?

大宅

Hi 916 mami,

BK0708 2歲生日會[溫馨家庭照]比賽-- 歡迎所有 BK 媽媽投票!!!

唔該可唔可以幫吓手呀, 請投 KoB 一票....No. 39

Thankyou

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2369502&pid=35283776&page=1&extra=page%3D1#pid35283776

大宅

咁你SAT & SUN 都通常留係屋企呀, 我就相反...通常會帶KoB 去玩..

原帖由 MSChow 於 09-6-25 21:01 發表

u live in tuen mun right?...i m not free on sat and sun...cos i have EE to help me mon-fri...and she is off sat afternoon to sunday...therefore i have to take care both...cannot go out even ...

大宅

多謝你地嘅一票~~

首頁

尾頁

跳至