自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

呢件事話俾大家知,唔好為個男人犧牲咁多,唔見光,唔生仔,到最後又如何???
當初如果有下一代,今日楊女仕會好過啲,無咗個男人,仲有小朋友吖.
當日見到嗰篇'付'文,連妻子嘅地位都無,只可說是平妻,只因要保住二奶面子,作為女人,好戥佢難過.

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

原帖由 catjeffcat 於 09-6-23 21:15 發表

咁如果佢係學佛應該唔會計較呢 D, 或者有可能係經佢同意咁寫得 29 同仔可以見光.... 內情係點都係得佢地幾個知.... 雜誌講的就當得啖睇下算啦....

如果你有聽當日淑梅姐個節目譚生剖白就知楊女仕係'哽'落去,佢話件事發生咗,你都要接受架喇,所以聽完成個節目後,作為跟佢咁多年嘅fans我,即刻心都死埋.

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

原帖由 catjeffcat 於 09-6-23 21:53 發表

我無聽到.... 咁如果佢選擇唔離開就要接受, 呢個係事實亦都無辦法改變. 男人就係咁衰, 有錢的就仲更加衰

就係呢樣先慘,個個都以為佢信彿就四大皆空,但........唉!!!!我都唔識講,總之見過佢以前點幫譚生既,會明囉!

首頁

尾頁

跳至