美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 hoikiuqq 於 09-7-31 21:42 發表
唔好擔心啦, 下次去一定要指定你覺得好個位去做啦, 佢有無好似安安咁送多1次比你呀?

上次個次唔計囉...當上次無做..今次補返...(都唔算送haha)

我都覺得做完第一星期好d....但之後就好似無咩分別....
我想收鼻的毛孔~~但係而家都唔見有咩明顯效果....
呢幾日天氣好熱~~面油出好多...

我用ipsa 洗面膏~~好好用..不過愈來愈貴...
之前賣180...而家賣190...不過一枝都用到好耐...
落妝我用b字頭的落妝水...唔會生粒粒~~
我之前用過shu ...同埋fancl 的落妝油~~間唔中生粒粒~~而家用落妝水唔會有粒粒...
去卓愈buyb字頭的落妝水比專門店平好多...
你地下次可以考慮下~~

別墅

ipsa 有泡的...我同你一樣都覺得有泡的洗面先乾淨...

星期二去左做laser...今次真係好好多...
真係做足晒所有程序...
而且打完之後...望鏡...d炭粉係打晒...
唔會好似上次咁...打完重成面炭粉...
今次幫我打個個小姐...佢話以為都會係佢跟我...
咁我都放心d...起碼唔會馬虎了事丫麻...
今次重完....面真係乾淨好多...
不過我重係好多黑頭...
希望做多幾次d黑頭會少d啦~~
因為我唔想成日自己支黑頭...好煩...

原帖由 hoikiuqq 於 09-8-5 18:52 發表
我都係好想收左鼻上的毛孔, 唔化妝時真係見到好多黑頭,我真係無哂辦法, 支佢又唔係, 又怕支得多越來越大。

係冷氣埸所感覺會好D, 一出去食飯塊面好似好油。我都用過B的卸妝水SAMPLE, 都OK, 不過我中意用水洗的潔面 ...

別墅

上次幫我做個個叫Oscar....佢以後都會幫我做...佢做得都好好...
之前個衰野叫咩名..我上次做唔記得左睇...
下次去做睇返先...

別墅

原帖由 安安 於 09-8-7 17:59 發表

你做左兩日, 而家點呀 ?

做左2次....
做完個幾日覺得皮膚好好~~毛孔細左~~
不過都係keep 唔耐....
大概第二星期左右就好似打回原型咁~~
希望做多幾次會真係見到持久的效果~~~

別墅

我都重有3次就完...
完左都唔知keep 唔keep 住做...
因為而家做左3次...我只係覺得收左少少毛孔....但我主要希望係可以去黑頭~
不過我d黑頭仍然係度....無多無少...唉...
好氣餒~~

別墅

安安...$1000 買左4 次COURSE~~有2 次可以做醫生機咁平.....

別墅

我重有一次就完course 啦~~
皮膚好似好左少少~~(真係好少)
不過我d黑頭還在....
而家考慮緊續唔續個course~~

首頁

尾頁

跳至