自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 米奇BB 於 07-10-16 14:21 發表
仲有無人有以下呢幾隻呢?:lol:
100分
bye
best regaros

我有100分可以比你~
pm地址比我...

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

子爵府

好媽媽勳章

我仲欠呀...想問有無人有...
passed x 3
coffe break x 2
private x 2
塋光橙 well done x 2

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

子爵府

好媽媽勳章

我有以下送出,請版面留言...thx~
Top Secret ---kEiKoO
Cash ---lemonma, kEiKoO
Good Luck ---kEiKoO
Cheque ---kEiKoO
Yes ---lemonma
Excellent ---龍馬媽媽,lemonma
A+ ---lemonma, kEiKoO
Out ---lemonma, kEiKoO

特別版:
100分 ---adacheung1972, lemonma
bye ---adacheung1972 ,龍馬媽媽, kEiKoO

**以上全部各一隻**

[ 本文章最後由 Lok1206 於 07-10-19 00:43 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Lok1206 於 07-10-17 19:42 發表
Cheque ---kEiKoO, lemonma

特別版:
100分 ---adacheung1972, lemonma
bye ---adacheung1972 ,龍馬媽媽, kEiKoO

唔該呢4位媽媽PM地址比我~

[ 本文章最後由 Lok1206 於 07-10-21 22:26 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 牛油蛋卷 於 07-10-19 01:26 發表

我想要 GOOD 唔知仲有冇呢

有...仲有無其他欠??如有講黎聽吓睇吓我有無...

子爵府

好媽媽勳章

Good ---giegieoy898, 牛油蛋卷
Cheque ---kEiKoO, lemonma

特別版:
100分 ---adacheung1972, lemonma, 米奇BB
bye ---adacheung1972 ,龍馬媽媽, 米奇BB, kEiKoO

米奇BB, adacheung1972, 龍馬媽媽, lemonma ---> 明早寄出

[ 本文章最後由 Lok1206 於 07-10-21 23:17 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 米奇BB 於 07-10-21 22:55 發表

你仲有無bye呀?我唔計你比我果隻100分仲差bye,best regaros....另外幫我姑奶個女揾緊completed

我今日去7-11買咗$20嘢,一開就開中咗夜光綠,幾好采:mrgreen:

bye我比埋你喇...BEST REGARDS & completed 我就無喇,sorry~
你好lucky喎,一隻就中夜光綠
我早幾日(好似星期四)開咗三十幾隻,中6隻夜光綠+5隻夜光黑+5隻閃黃bye+3隻塋光黃thanks...:lol :lol :lol

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 牛油蛋卷 於 07-10-22 16:57 發表
Top Secret ---牛油蛋卷
Cash ---lemonma, 牛油蛋卷
Good ---giegieoy898,
Good Luck ---牛油蛋卷
Cheque ---lemonma
Excellent ---龍馬媽媽,lemonma,牛油蛋卷
A+ ---lemonma
Out ---lemonma, 牛油蛋卷

特別版:
100分 ---adacheung1972, lemonma, 米奇BB
bye ---adacheung1972 ,龍馬媽媽, 米奇BB

米奇BB, adacheung1972, 龍馬媽媽, lemonma ---> (22/10)寄出

牛油蛋卷,
除咗100分,其他我留比你...請PM地址比我~

[ 本文章最後由 Lok1206 於 07-10-23 15:25 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

Top Secret ---牛油蛋卷
Cash ---lemonma, 牛油蛋卷
Good ---giegieoy898,
Good Luck ---牛油蛋卷
Cheque ---lemonma
Excellent ---龍馬媽媽,lemonma,牛油蛋卷
A+ ---lemonma
Out ---lemonma, 牛油蛋卷

特別版:
bye ---adacheung1972 ,龍馬媽媽, 米奇BB

米奇BB, adacheung1972, 龍馬媽媽, lemonma ---> (22/10)寄出
giegieoy898, 牛油蛋卷 ---> (24/10)寄出

[ 本文章最後由 Lok1206 於 07-10-24 16:22 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章

我仲有10隻特別版閃黃bye送出...

首頁

尾頁

跳至