跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0501的bb, 1歲生日快樂

快高長大,個個要肥肥白白,聽教聽話
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

大宅

樹熊媽媽~~~~~4/Jan~~~~~仔仔~~~~~梓遨
MrsBunBun~~~4/Jan~~~~~囡囡~~~~~綽翹(Valerie)
飛飛~~~~~~~~4/Jan~~~~~囡囡~~~~~熙雯
nopan~~~~~~~4/Jan~~~~~仔仔~~~~~南縉
kpbb~~~~~~~~4/Jan~~~~~囡囡~~~~~ball ball

預祝妳們的bb明天生日快樂~~~

祝bb快快樂樂去迎接每一天!
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

大宅

PWY0326~~~~~5/Jan~~~~~囡囡~~~~~梓烆(Winona)
letitbee~~~~~~~5/Jan~~~~~仔仔~~~~~佑龍 (Kobe)
m琳琳~~~~~~~~5/Jan~~~~~仔仔~~~~~卓然
aabb123~~~~~~5/Jan~~~~~孖囡~~~~~Chole/Claudia
jbigpig~~~~~~~~~5/Jan~~~~仔仔~~~~~ 禧明
SANDRALAU~~~~~5/JAN~~~仔仔~~~~~亮聲(Marvin)

祝你們快高長大,活潑精靈,健健康康!

大宅

[size=large]多謝晒!多謝晒!嘻嘻!

大宅

又到7號的bb生日,今日唔知7號的bb玩得開唔開心呢!生日快樂

大宅

SUKI_C ~~~~~8/Jan~~~~囡囡~~~~ 梓君
snl~~~~~~~~8/Jan~~~~~囡囡~~~~~曉穎
mjalo~~~~~~8/Jan~~~~~仔仔~~~~~俊丞 (Desmond)
薳然媽媽~~~~~8/Jan~~~~~囡囡~~~~~薳然 (Evelyn)
Nokin~~~~~~8/Jan ~~~~囡囡~~~~~諾妍
Cutemom~~~8/Jan~~~~囡囡~~~~~??
annie628~~~8/Jan~~~~仔仔~~~~~嘉熙(Terence)

祝妳們的bb生日快樂!健健康康!

大宅

薳然媽媽

我祝薳然生日快樂~~敏感遠離~~~快d白白皮膚

mjalo

我祝妳仔仔越大越聽話

大宅

sharon~~~~~~12/Jan~~~~仔仔~~~~~梓楓(Jethro)
babyoush~~~~12/Jan~~~~囡囡~~~~~曉潼 (Alvina)
細露~~~~~~~12/Jan~~~~仔仔~~~~~柏熙
sumyee~~~~~12/Jan~~~~囡囡~~~~~芷晴
ckckcktina~~~12/Jan~~~~囡囡~~~~立晴
[size=large]特別祝林玉露的[size=x-large]柏熙[size=medium]生日快樂~~健健康康~~~快高長大~~~人見人愛~~~唔好再蝦蝦霸霸~~唔好再咁扭計~~

[size=medium]跟住再祝曉潼聽媽媽話~~~愛o錫妹妹~~身體健康~~~快高長大

首頁

尾頁

跳至