跳至

首頁

尾頁

大宅

又係我地依班攪屎棍攪野啦!

今次我地要請富有幼兒工作專業導師同大家分享如何處理幼兒情緒技巧,愛錫幼兒是你,為了給予孩子適當的照料,應參與本講座,以豐富自己做父母的知識和技巧,本課程內容適合擁有0-3歲孩子的父母和照顧者參加,助你成為稱職的育幼者。

講者:香港基督教服務處幼兒潛能訓練課程導師 及
   資深社會工作員 廖李耀群女士

講座日期:十一月三十日 (星期五)

講座時間:晚上7:00-9:00

舉行地點:尖沙咀文化中心會議室 AC 2

適合對象:0-3歲幼兒的家長 (先優惠0609 BB會)

講座費用:成本為$2250,以2大人為一家庭,可供50個家庭報名。費用將以參加家庭數量去計(若有50個家庭參加,每家庭收費則$45。)

截止報名日期:十月二十日 
(十月二十一日會公佈確實費用,並請於十月三十一日前入數。報名確實,以入數為準。)

報名:
1) JojoB
2) Bol
3) poo_law (我想聽呢d talk好耐架喇, as我要學黎應付我大囡tim呢, 對住佢地, 少d eq都唔得呢, thanks for organlized)

大宅

真係多謝曬各位搞手呢~~~
其實廖太既野真係remind左我好多, 雖然佢講既內容呢幾年我都聽過好多, 但唔知點解永遠都會忘記, 尤其o係情緒一激動果陣, 所以我要自己久唔久就要去聽下呢d talk, 睇返呢類既書去remind自己呢~

首頁

尾頁

跳至