跳至

首頁

尾頁

男爵府

非會員受唔受?

第2車/Waiting (視乎情況再決定會否加開)
20. ca-ma (2A+1b)
21. fionlihf (2a+1b)
22. 咕怪媽媽 (2a + 1c (5歲) +1b 係咪當 3a+1b?) - 如果可以, 我仲想報夠 4a+1b

男爵府

我細b係0803出世架,
我報過一次名去凱旋門聚會架 lar, 不過後尾病左退出 - 朝日太太可能會記得.
後來朝日太太都 pm 過我 re X'mas Party? 不過果時計劃出門又冇報到.

第2車/Waiting (視乎情況再決定會否加開)
20. ca-ma (2A+1b)
21. fionlihf (2a+1b)
22. 咕怪媽媽 (4a+1b)

原帖由 ec511 於 09-3-6 15:43 發表
咕怪媽媽 ,
由於呢個活動並非08mar媽會攪的,原則上無會員制,不過想問一下你的bb是否0803出世?如果係,絕對歡迎新朋友參加,5歲的小朋友要作大人收費,而家第一車full咗,如你希望4a+1b參加,你可以先報名,但要視乎第2車是 ...

男爵府

e? 係咪我依家調左過第一車? thanks.

原帖由 ec511 於 09-3-8 23:16 發表
danny45717 & cimime,
原本第一1車已經滿座唔可以加人,但我計過第2車應該開得成啦,所以我可以調你們2個家庭往第2車,如再有問題或更改,請各位盡快通知

ec511 (3A+1BB)cleverbb (4A + 1B)kkrabbit (2a + 1b) ...

男爵府

ec511

已入收 $490.22, pls check.
但我是入票 .

首頁

尾頁

跳至