論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:chennangang 的帖子

Lihayati~(印尼)
(我唔知有親子王國嘅apps架!好多謝你教我呀!^^)

別墅

我終於識post相喇!多謝大家賜教!個工人已經今朝上左機喇!放心有案底,亦都唔會返到來做野!因為點改名都好,指紋係無得改嘅!希望佢返到印尼生生性性啦!我埋單係11日人工,11日大假+機票,共$4789~

別墅

回覆 lily-of-valley 的帖子

係呀!!!到星期二差官都未覆我,僱用公司打來問我點,我話完全未知!佢話個工人話佢係無罪釋放,如果無罪釋放起初都唔會唔比你保釋,要留兩日直接上庭丫!後來揾到當日落口供個阿sir佢就話佢係認罪嘅!我話點解佢會同僱用公司講話無罪釋放嘅?佢就話呢d人講野你都好信嘅!!!一同差人證實完僱用公司都即刻出機票比佢第二朝走了!

別墅

回覆:mechwts 的帖子

Post左喇〜

別墅

回覆:DicksonMaMa 的帖子

Post左相喇!再睇返前小小啦〜

別墅

回覆:sip594 的帖子

如果唔鎖房門比佢收埋左D錢到時就好難搵返出來!始終間房咁大同埋係佢地頭要佢攞返出來或者搜佢間房要一定嘅時間!入唔到去咪收唔到囉!最多收喺廁所!而廁所有限地方,易搵出來〜

別墅

回覆:mirchan2005 的帖子

我阿媽一來到我屋企就將個手袋放入我房放底!而我亦在房上網打機中,我阿媽放底完個袋我咪關門影底銀包入面有幾多錢,影完之後再將個手袋放出廳的梳化度〜

首頁

尾頁

跳至