親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我係札榥,旭川,富良野,小樽,札榥

男爵府

AJBabies 發表於 16-4-8 20:54
請問你係咪都7日?每個點都住一晚不同酒店?

我8日7夜,
第一晚住札幌,尾2晚都係札幌
中間日日換酒店
我仲有一日落左登別

男爵府

AJBabies 發表於 16-4-9 15:13
Wahaha~明解明解 札幌我打算century royal,富良野就naturalward furano,呢兩間ok嗎?我主要想搵d ...

我都係老公一人渣車,有公公婆婆同囡囡
老公話比想像中舒服~

兩間都住過~Central royal好方便

Natural 個間係個restaurant熱左d!!佢燒野都响屋內燒。熱c

我有個excel表係上年9月出發既行程,您可以pm email 我我send 比您丫~

男爵府

AJBabies 發表於 16-4-10 00:31
想請教century Royal我睇話好近jr個d,請問你住呢間個幾日有無租車定搭地鐵個d都ok?

...

第一晚住無渣車,第二天去札幌拎車出發,
最尾2晚住best Western, 都有响札幌市內渣車,最後渣車出機場

男爵府

AJBabies 發表於 16-4-9 23:57
我個agent幫我揀咗一晚住旭川 la vista,呢間知唔知道ok嗎?其實我唔知需否住一晚旭川,因我預算行程係day2 ...

原來我旭川無住,去完旭川入富良野過2晚
本想住natural 2 nights but full jor 1晚, 就book jor 星野好正!

Century royal 房大我覺得,唔係平時得條行仔放行李,之後住best eestern就係典型日本酒店。

所有酒店都有訂早餐,方便大大細細食飽先出發~

同埋有老有細我建議book埋所有酒店早餐

男爵府

AJBabies 發表於 16-4-10 10:55
我都有睇過星野,不過又覺得唔係好岩公公婆婆玩所以就放棄咗,其實值唔值得去住一晚呢?個到有咩好玩介紹? ...

星野好大,住一晚係玩唔晒,起碼儀2晚享受下佢d設施。下次去我會住多晚星野~
係無咩arm老人家,但我爸媽自己早左起身自己周圍行周圍影相~

札幌我泊個d大部份無料,有d有料,eg有個市場係食左唔知幾多錢就免費比我泊~best western泊車都要比錢

男爵府

AJBabies 發表於 16-4-10 10:51
請問機場去century royal係咪好方便?係咪一出JR札幌駅就見到酒店?因為我要推一架bb車所以推住行李唔方便 ...

方便又大~
我都有推bb車

首頁

尾頁

跳至