夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

原帖由 unhappy媽咪 於 09-3-6 23:01 發表
多謝晒咁多位sis比嘅意見&支持...其實我知自己終有一日會忍唔住搬返外家,但响我未咁造之前都唔想講比父母知,因怕佢地担心.而且個c6不知幾想我返外家待產&坐月,佢之前都問過我lee個問題幾次.如果我真係走咗佢實更是無 ...

睇左咁耐,我是同意你暫時搬走的"
你生左bb之後~bb需要人照顧,你就更加添~
你唔諗個細既都諗下你自己,你可以先同爸媽傾下
可唔可以返去坐月,只系因為佢地會照顧得你好d"
唔好講咩事先~如果老人家知道咁大事,如果後來你地
冇事~呢件事大家永遠在心中...
我怕你生完,你老公又唔返黎,你1個女人好慘架!
如果有爸媽系度,你起碼可以分散下注意,專心照顧bb先"
真的生完bb之後情緒變化好大,而bb一日既需要又大"
一時呢樣一時果樣~訓都冇得訓拉!
仲要諗住個老公~你點頂...

大宅

BK Milk勳章

如果你唔搬走同埋bb好好地生活,你坐好月子"
你既日子會更加難過~坐月坐得唔好,身體就會差
又要揍bb!如果你仲系呢個所謂既家,只會比你老公
更加多機會出去滾"
老婆又成日病,個bb又要佢照顧"仲唔走左去牙!!

你呢頭又要擔心個死佬去左邊,自己身體又未復原
bb又需要你!到時你更加唔知點算..."
到時你情緒出現問題,你老公更加唔要你!

如果我系你~我會返外家"
養好身體同埋bb!到時你又系一個美女了!
bb在你手,你想幾時俾爸爸睇就幾時,果個女人
更加冇籍口唔放人拉!

仲有!你老公講到口佢只會愛個bb~即系話
你而家唔帶埋個bb走~到佢出世,佢分分鐘只要bb
唔要你!!

只系我既睇法~
其實我99就系人版,我62出面有女人...
原因就系當年我99為佢捱~生完又要照顧屋企"
生左好多小朋友,到d小朋友大少少,就話我99成日病,身體又唔好,而家同個女人成日去旅行"我99只有無奈...
只怪自己身體唔好.......都幾十歲只有在家等個男人返黎,d衰男人未一樣開開心心"

你要為自己打算!

首頁

尾頁

跳至