單親天地

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

環保接龍勳章

pooth
你都放唔低D怨氣,點可釋懷呢?你嘅小朋友係睇你頭,你咁樣,佢地又點可快D走番出黎呢
其實你都知你點喊都無用,因為你唔係為佢而傷心,你係為啖怨氣,點解要咁啫,而家好似唔係佢傷得你最深,係你自己傷緊自己身體,唔通你要喊到盲都唔識停,我知條路好難行,但喊係無用就唔好再用啦,要發洩唔一定要傷害身體架嘛,唔好張怨恨放大黎諗啦,要釋懷好靠你自己架,只係睇你用咩心情去睇呢件事架咋,你明唔明呀
佢係個咩人,有幾賤,你都唔好理佢啦,越睇唔開,只會令你更辛苦

瑪瑙宮

環保接龍勳章

原帖由 pooth 於 09-12-7 23:38 發表

若然我可以對佢的事冇反應, 我相信已把他放下。
講真句, 我依家一路覆大家的留言, 個心仍是拿住拿住咁痛, 要對他無怨無恨, 相信仍遙遙無期。

唔好逼得太緊,講真,你無興趣想知佢嘅野,己好成功架啦,遇到呢種人,可以大胆幫你講句,相信佢己經係全世界唯一一個你最憎,最唔想見到嘅人,無怨無恨就世係假,希望我無講錯
不過呢D心情係要慢慢黎架啦,只係你唔好成日鑽牛角,唔好再沉淪向咩"完美家庭",如果乜,如果乜度就得啦,有好多野嘅發生,唔代表"世界沒日"

瑪瑙宮

環保接龍勳章

原帖由 pooth 於 09-12-8 00:14 發表

唔怕話你知, 佢一值都想享齊人之福, 他說若然不是我迫他做決定, 不會弄到今時今日的地步! 我問他若然是我出去搵過第二個, 他可以接受嗎 ? 他說impossible. 一定要離婚. 我沒話可說, 只希望自己不要再記掛佢, 盡快 ...

佢咁答你,只係想張個責任推比你囉,你問佢嗰個答案就係佢想做"就真",咪鬼信佢添噃

瑪瑙宮

環保接龍勳章

pooth
瞓唔着開住收音機瞓啦,有d聲音,幾好架,我介紹香港二台,由10:30pm開始聽到第二朝,12點有個"有無搞錯",有時聽到笑到瞓唔着添噃
再送兩首歌你聽啦,都係容祖兒嘅"搜神記/可歌可泣",留意歌詞好啱你聽架
我真係好想你快d逃出幽谷,出左之後,你回頭望,就一定會覺得而家有幾儍,希望你快d覺得自己儍

瑪瑙宮

環保接龍勳章

仲要中年發福,光晒頭,性無能,男人最痛嗰隻,等佢搞得咁開心丫啦,好唔好

好似好黑心添

首頁

尾頁

跳至