跳至

首頁

尾頁

男爵府

咦, 乜有錢淨咩? 咁耐都冇 人講過喎~

同埋我想問下你地有冇見過d相呀? 如果你地知係邊度睇, 講聲我知呀, 唔該~

男爵府

啊.....原本bk係唔比post其他web site的link的.

咁其他可以睇嘅mami又如果得知呢? 真奇怪喇~

男爵府

大臣子,

關於戶口資料問題
如果好像你說可能當初比$時洩露了, 請問你老公是在銀行排隊過數, 然後將入數紙scan 比wkwok01? 定係internet banking轉數, 然後將轉數憑證e-mail/ fax比wkwok01? 只有這2個方法可以見到付款人戶口number. 如果用ATM數, 付款者的戶口number係唔會show 係customer advice 上的.

我想問12歲以下的小童退款是什麼時間做呢? 是在半歲生日會完結不久就做嗎(大概7-8吧)? 如果說wkwok01係因為佢要將退款給你而得知你老公戶口number, 一直keep
住個number, 再選擇在11
月將生日會餘額$比你, 如果wkwok01真係咁, 佢都幾細心, 會將一個同自己沒多大關係的戶口number一直keep 住, 應該低讚, 對嗎?

男爵府

大臣子

點解D餘額要比你?

當初有百幾個Families 參加半歲生日會, 而參與半歲生日會的義工媽媽有好幾位, 當wkwok01有$剩, 個個都唔簡, 仲要係你唔知情下淨係簡將$入比你, 再屈你, 你估wkwok01拍緊宮心計咩. 據我知wkwok01係有工作的, 亦有不只一位小朋友, 我估佢冇咁多時間同精神咁攪呀嘛, 你當然可以繼續咁樣認為啦, 我阻止唔到嘅.

其實我都不清楚點解佢要簡$入比你, 不如又等wkwok0回應一下吧, 說多一點個中原因.

男爵府

大臣子

質疑有MAMA冇參加半歲生日會, 但發言?

我想BK係一個公開的平台, 係會員都可發言吧, 對嗎? 我看他對事件的提問亦很合理, 有問題存在嗎? 你亦用心良苦, 即刻去CHECK下人地有冇參加過半歲生日會.

男爵府

大臣子說: 款項問題,我一直都有追問財務,唯財務作出推搪

真是財務作出推搪, 不肯交數嗎? 其他義工媽媽都有解釋過了, 不是因為加印場刋而導致嗎?

請問你追問財務, 是否只問到31/10/09吧, 由1/11/09到出POST前都冇同財務聯絡過, 要不然他不會不對你說, 他在1/11/09將餘額過給你了.

男爵府

大臣子說: 生日會的參加bb有105個,為何你們幾個人一起入來就代表所有參加者呢

我想在這裡入來發言的, 都不是想代表所有參加者吧, 最少我不是. 有會員選擇只看不提問, 不留言唔代表佢地唔留意呢件事, 最少當我看到別人已問了我想問的就不會再重覆問了

男爵府

謝謝大臣和超版的跟進.

大臣子昨晚已列出物資, 到底是不是全部, 我想我們也冇法知道了, 除非有義工媽媽在生日會後有和她一起點算過.

但她說還有4位沒有出席生日會的mami的禮物包, 我想這是先要處理的.

男爵府

大臣子,

你可否說出誰還未取禮物袋和禮物?

我們代為通知有關媽媽, 看看她們意願吧.

男爵府

原帖由 yubaby 於 09-12-11 10:31 發表
大臣子,

你可否說出誰還未取禮物袋和禮物?

我們代為通知有關媽媽, 看看她們意願吧.

大臣子,

我知道你不能24小時ONLINE答問題, 但你可唔可以答以上問題呢?

你不回答是因為私隱問題?

是你已解決了?

還是你覺得我多管閒事, 禮物在你手, 你不要我們幫助都會在短時間內解決?

首頁

尾頁

跳至