論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

你話呢!???

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 babyjerry 於 09-2-11 17:33 發表
我見過一個bun.......真係靚過阿太太架........個bun好後生........將把長頭髮........盤扎上頭頂........帶一對長耳環.......仲好鬼白淨........個阿太太就頭髮逢鬆........烏烏wet wet咁........睇見都好笑. ...
係我黎架!

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 idy926 於 09-2-12 00:44 發表
我問係セ藥膏,佢話係用來搽下面E病架xyz......
該煨囉…!
罪過…罪過!

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 kj803 於 09-2-11 23:27 發表
我哩橦樓有個yanyan, 幾靚, 高高瘦瘦, 身材君暈,識着衫, 佢個老公就係佢僱主, 仲生左個bb, 佢幫佢地打左唔知2年定4年工, 就同個家人既其中一個男人撻着, 個男人本身係咪單身就唔知...

我ex yan超羨慕, she said "sh ...

人地得到既,就係因為人地有lucky。イ巨自己得唔到,就頼係因為自己無lucky!

我做唔到港姐就因為自己無lucky! 我做唔到特首又係因為我無lucky!

總唔会現實地去面對自己富尊容。這種想法正正設合イ巨地一般那低能力、峽窄的思維,亦都是國家失敗既原因之一。哀哉!!:;pppp:

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 NandM 於 09-2-12 08:56 發表
有一晚, 亞囝醒左, 行出黎我房, 本來都無乜野, 佢突然尖叫(係驚叫果種), 嚇到我毛管洞, 即彈起救仔, 差d跌屎我呢個大肚婆, 第日問番姐姐, 原來真係佢嚇親亞仔, 佢真係.....醜唔緊要......會飄....就唔好啦.

比你笑 ...
我都試過半夜敷住面膜响厠所門外企度排隊,我老公去完開門行出離見到我,成个人彈起,仲大叫:「嘩」ー声…笑到我个paper Mask都甩埋。

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 cy1203 於 09-2-12 16:52 發表
我上一個印印做野一般,個樣一般,但好貪靚,成日尼埋化妝修眉,又成日偷我D化妝品。
佢個胸好鬼大,又鍾意著低胸衫,寬領衫,鍾意烏底身show比人睇.
每逢放假就化妝+低胸出街
後尾先知佢放假去灣仔D酒吧做.......唉!原來佢黎香港, ...
呢个係印印既特式。其實イ巨地个下身都非常豪華。唔信下次留意下!:lol :lol

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 happyan8300 於 09-2-12 20:09 發表
印印通常都係無腦既!
錯勒…係有腦既…不過係生响个C忽道。無乜事幹就唔好叫イ巨諗野勒,無謂打攪イ巨C忽啦!:tongue: :tongue:

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 yauyauyanyan 於 09-2-12 20:30 發表
我曾經見個一個Bun,好似mix,超靚,可以做得明星,佢來我做的醫院履診,連醫生都忍唔住問佢做什麼工作,佢走了後,果醫生問我會唔會請咁索的工人,我話唔會,因為實在太靚,連我自己全程也眼金金望住佢,C6實忍住! ...
坦白講,如果係咁索既話,仲要日日响屋内面,我真係唔相信我C6会把持得住…始終都係人黎架嘛…所以可免則免!

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 kj803 於 09-2-12 21:00 發表
錯勒, 係生係腳板低, 長期踩住無可能用得到...
:lol :lol :lol :lol :lol :lol

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 saiwanho 於 09-2-13 01:44 發表
如題,我大略描述一下我馬房各馬匹之“馬樣":

第一場:46嵗,中女,略胖身材,厚唇,天生曲髮(鋼綫型),普通師奶款,嘴邊有墨,不過不是萬二蚊那款,而是家燕姐眉心那粒搬到嘴邊。

第二場:41嵗,中女,中等身材,直髮,兩顴極高,常黑臉,看落像葉繼 ...
。馬房透露,中女早前試閘期間一如慣常,前速一般。以目前速度同カ度來看,要熱身一兩場後才踏入正軌,是循序漸進式之馬匹。如果季前操練十足,西灣河快馬加鞭,將有机会成為高班馬。

因此估計中女於今場(第五場)「西灣河杯分級賽事」當中上陣,宜先作馬膽え選。看來,以目前形勢,中女今場賽事將順利進入直路,大有機会勝出,做不成頭馬,都必定成功跑入位置。亦屬今次位置Q不俗既選擇。

首頁

尾頁

跳至