跳至

首頁
34567...14

尾頁

子爵府

Re: 第一代元老大爆炸 (炸版)

一聽到 '金仔...係未來既 Dr. Chiu'就比金仔保持住男朋友既關係, very 拜金主義呀 !!!!!!!! 錢呀.....命呀........

Stella116 寫道:
好, 暫時比金仔保持住男朋友既關係啦!

[quote]
金毛B媽 寫道:
話晒....金仔...係未來既 Dr. Chiu

怪獸...唔好走寶.........哈哈哈 :mrgreen: :mrgreen:
[/quote]

子爵府

花心鬼.........怪獸對霸仔 '始亂終棄呀' !!!

唉! 今日霸仔牛一, 怪獸同佢做"好朋友"一日啦. 以後就唔好亂講喇!

[quote]
bbccqq 寫道:
but..........怪獸巳係姓 '宋' lu

子爵府

我拖魚至唔 like怪獸la.........

咁又唔好咁講, 怪獸以前低調o者! 金妹都好多人追架, 係冇湯丸份之麻!

[quote]
bbccqq 寫道:
怪獸突然成為搶手貨,
金妹地位不保 lu........

安安>>>>>>>> where are you ??

子爵府

金毛B媽 寫道:
有邊個係大埔人

湯丸 想做 Bosco 老豆呀

子爵府

貓姐 寫道:
關係復習

最複習咪加埋你 law

子爵府

湯丸輸比霸仔, 梗喊 la

金毛B媽 寫道:
那那那.....唔係無湯丸份, 係湯丸一見到金妹就喊之麻

[quote]
咁又唔好咁講, 怪獸以前低調o者! 金妹都好多人追架, 係冇湯丸份之麻!

[quote]
bbccqq 寫道:
怪獸突然成為搶手貨,
金妹地位不保 lu........

安安>>>>>>>> where are you ??
[/quote]

子爵府

Bosco 算淡定, 應該唔会掛.........

金毛B媽 寫道:
唔係呀....咁樣我相信BOSCO會係打老豆個隻喇

[quote]
bbccqq 寫道:
[quote]
金毛B媽 寫道:
有邊個係大埔人

湯丸 想做 Bosco 老豆呀[/quote][/quote]

子爵府

佢見親你都 '流晒口水' 架 la,
搞到要用返口水肩 !!!

貓姐 寫道:
唔怪得我傢喎, 我都唔知why湯丸見到我會咁開心傢, 我冇比"mike tong(迷湯)"佢傢[quote]
bbccqq 寫道:
[quote]
貓姐 寫道:
關係複習

最複習咪加埋你 law[/quote][/quote]

子爵府

閃.........一陣 chat !!

子爵府

back home la......

子爵府

我返左屋企喇, 不過一陣出街. 今晚陪唔到你地喇! 你地唔好太卦住我啦!

今晚去边鼠 ??

子爵府

我 Sunday 1200-1330 hrs 去 apm kfc 參加 my friend's 2 years birthday party !!

子爵府

貓姐 寫道:
剛剛返到屋企, 宜家真係唔可以揹住隻囝太耐, 揹一陣我覺暈呀

[size=x-large]懷孕初期梗係容易見暈 la

子爵府

今晚靜英英, 我都係返房攬住粒小湯丸 lu!

子爵府

crystal888 寫道:
唔知係唔係冷親, 又加上唔方便的日子, 今日成日 "V 暈暈" 左成日, 依家好D, 上來行個圈.

[size=xx-large]你 d 証狀, 都似懷孕 wor ~~~~

子爵府

唔好講呀.....小氣呀!!

貓姐 寫道:
你今日都見到我個肚傢喇 [quote]
HelloPepsi 寫道:
貓姐,

我因為忙於對付小霸王所以冇現身三日,何解你攪到見肚咁大穫呀!? ?-(
[/quote]

子爵府

貓姐:

我已經將屋企回復原形啦

[size=x-large]勁 wor~~ 獎你今晚唔洗食 'X' la !! 我幫你頂 !!!

子爵府

[size=x-large]隻衰鬼士巴拿, 打牌打到暈咗 lu ........

子爵府

My Dear Daniel 今日新低 : 全日7安 only !!!!!!

仲要勁扭, 好掂呀 !!!!!!!!1

子爵府

水晶:

我都好似眼花花呀
我見到小芙蓉呀

唔係掛??佢應該投咗胎做孫悟空 wor ..........

首頁
34567...14

尾頁

跳至