潮流時尚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

Re: 用咩L.V袋?

chilli,
哎呀..個陣時唔買真係笨左啦......
m....兩隻完全唔同style 喎....梗係boulogne 裝得多野d 啦, 但係你要記住, 裝得太多野會整到個袋好肉酸架喎...

我自己其實就買想細josephine or francoise , 你覺得邊隻好睇d 呀???

大宅

pakpakmami,
我覺得墨綠好靚囉, 俾我都係諗住買呢隻色....
但係josephine 買埋條帶要8100呢....我鍾意咩住嘛....

大宅

chilli,
berangere 係斜咩袋...我都係咁話, 深藍深到好似黑色咁...
mustard coulor 係唔係今年夏天出d 新色黎架, 好似有個粉綠o同淺粉紅o個d 呀....

大宅

snoopyy,
我朋加話, josephine 中環有貨呀, 尋日就有,今日就唔知仲有無啦.....噚日有個紅色, 有一個藍色......細size 有貨呀...

大宅

bella,
咁你有冇買到條帶呀???

大宅

bella,
係呀...我平時就係牛記就返得工, 所以我就想買埋條帶囉...但係1500 咁貴....

大宅

chilli,
其實我覺得lv d 袋多數都唔輕啦, 仲放太多野呢, 實會好重...
係呀, 其實我冇試過呀, 我唔憤氣條帶要加1500 蚊嘛, 以前試過唔駛架... :-x 所有頭先買左另一隻啦...
viva-cite pm...
e..你又試買josephine 啦, 你o個邊幾錢呀, 條帶一齊買埋定點架???

大宅

bella,
你買左呢隻新色呀....夏天用係幾易襯衫o既...不過,你真係要小心d 呀, 唔係一污漕o左就麻煩...

大宅

snoopyy,
我就同你反而, 我高大呀....所有成日都驚咩細袋會怪怪地, 但係又唔想用d 大袋喎...因為個袋大呢, 又會唔覺唔覺咁放多d 野, 又重......

大宅

chilli,
嘩...真係各有各有靚喎....
好難揀呢......

大宅

chilli,
m.....唔識講係點呀...細既,斜咩o既...monogram o黎.... ....係我第一個monogram....
4月會唔會再貴d 呀.......係呀, 要加錢真係制唔過....
hahah..boulogne 你就一定會買啦.....m...mini 都冇出到新款, 係新color 囉...

大宅

有呀, 我o岩o岩上去睇過, 不過佢個web 都唔整..好似冇人update 咁...
香港都唔算多人呀....佢其實係唔係可以斜咩架, 頭先我話想要斜咩, 個sales 都介紹佢....到時試o下邊個好睇先啦, 有時試左上身又唔同....
係呀, 只係新色咋....我自己就鍾意墨綠, 好似型d 咁....

大宅

chilli,
hahaha..可以..可以...但係我高大嘛, 斜咩我驚太短唔好睇呀...哈哈哈....

大宅

chilli,
咪係"都會袋" 個板囉...

大宅

係呀....好細...o岩o岩夠裝...hahah..費事買得大, 裝得多.......係斜咩架, 我仲驚好似懶 cutie 咁, 但係個sales 話呢個我咩得幾好睇, 好過格仔個salsa.....4500...

大宅

chilli,
hahahaahah..唔好死..唔好死....我都係鍾意斜咩, 唔多慣就咁拎住o架...
m....其實奶粉袋lv 未必咁好喇...大個又重, 你實會覺得咩得好辛苦...裝得多又變型...唔好睇....等我諗諗先...

大宅

chilli,
係呀, 但係試上身呢, 反而viva 呢個好似好睇d 喎....而且salsa 都係娠好少野咋, 內籠好細....
我呀, 差唔多5呎7 囉..但係唔瘦嘛... :-P :-P :-P

大宅

chilli,
o下.....musette 都裝唔到野呀...係呀, salsa 內籠同viva 真係唔係差好遠...
hahahah..咁你點解會買musette 既...唔覺得太大咩..我都嫌佢大呀.....咁短???? :-P :-P 唔好咁講, 我地先死呀, 咁高, 又肥的話, 就會成個大山婆咁....

大宅

哦......hahaahah..等我仲以為你咁勁o添.....邊會咩到膝頭咁誇呀.... :-P :-P :-P

大宅

哈哈哈....好....長長長長長...短短短短短...好絕呀.... :-P :-P :-P

首頁
12345...13

尾頁

跳至