時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

究竟我是誰 發表於 20-9-19 19:49
龍門退出咗黃色經濟圈喇

幾時嘅事?!咩原因要退?

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

SandyKL 發表於 20-9-19 20:07
完全冇留意,因為連眼尾都唔會掃黃店,分別唔到前後。

而我只可以講到元氣,疫情1月至5月間甚少幫襯,因 ...

元氣其實都唔太差,我成日見好多外賣單,好多外賣等人攞!

珍珠宮

Anpanmama 發表於 20-9-19 22:44
我親戚又係黃到黑,成日話黃店點好,美心、Starbucks 不了,上個月佢生日咪又係用個生日優惠去Starbucks攞 ...

我今年唔夠星星續金呀!屋企附近2間,都俾人打爛晒,無開好耐..... 開番之後又少咗去,怕買買下有人搞事....
下個月降番綠星嘢!

珍珠宮

Anpanmama 發表於 20-9-21 16:42
9月逢星期六、日有幫趁都另送多10粒星,睇吓幫唔到手

10月7到期,得介爭50幾粒呀!

珍珠宮

Anpanmama 發表於 20-9-21 21:57
買產品啦,買杯好快夠

再買..... 我老公劈死我!
因為..... 我早年已買落好多好多杯、樽、壺.....

首頁

尾頁

跳至