時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

czl115 發表於 20-2-27 12:50
參考中國獄警得病犯人感染嘅情況,香港有班人風險好高呀

班暴徒真係好危險呀, 個個星期都搞事, 好容易中招~~

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Smallraindrop 發表於 20-2-27 13:59
係呀係呀
睇吓到時有冇中

我的邏輯係....疫症期間就唔好社交囉, 警察要社交打邊爐, 咪有中招機會囉, 同樣地, 班暴徒要出街破壞, 一樣會有中招機會囉 ~

侯爵府

11111 發表於 20-2-27 14:22

有個黑警中招喎!唔係已慶祝咩?

係呀, 人格低又黑心個班人慶祝左ga, 你睇下軟飯王咪知囉

侯爵府

11111 發表於 20-2-27 14:27
點解你jm 話炒窿香檳?咁攪笑!

係呀...真係有一班人格低又黑心個班慶祝左ga, 唔係咩?

侯爵府

11111 發表於 20-2-27 14:30
神又係你鬼又係你

唉.....都好過個班暴徒.....搞事又係佢地.....搞完事被人拉又喊苦喊忽

侯爵府

11111 發表於 20-2-27 14:39
哈! 暴徒好過班死黑警啦! 打完人比人沮咒黑警死全家,啲pk 家屬走出嚟喊苦喊忽仲羞家:h ...

唉....所以咪話左....有一班人格低劣又黑心的人慶祝左囉, 你睇下軟飯王, 鄧麗欣就知啦

侯爵府

11111 發表於 20-2-27 14:44
哈!所以咪話班黑警無地自容囉,行咇又唔夠膽,正一縮頭烏龜

警察梗係夠膽行咇啦, 否則, 點對付個班暴徒呀?

無地自容個個應該係何副校, 正一縮頭烏龜, 又要咒人死全家, 咒完人又驚無左份工, 立即登報道歉

侯爵府

11111 發表於 20-2-27 15:07
點解會驚冇左份工?

哈哈, 唔知佢咩原因甘驚無左份工喎, 可能做老師人工高, 唔做無機會搵甘多錢呱....不過佢真係驚到立即登報道歉

侯爵府

11111 發表於 20-2-27 15:16
點解要道歉?

甘我又真係唔知點解隻縮頭龜要道歉喎, 可能佢自己都知道自己人性低劣及賤格啦~~

hungng    發表於 20-2-27 18:34

侯爵府

Onlok 發表於 20-2-27 15:29
唔會驚啦!只係又要威又要帶頭盔姐!其實佢連咁嘅閱讀理解都唔掂(佢自己話睇唔到 ) ,唔好話 ...

係啦...又話#明既就明....轉頭又登報道歉, 話自己" 睇唔到文章其實別有用意"喎.....

真心的...其實有無人信佢講野呢?

首頁

尾頁

跳至