自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

哈爾濱 發表於 17-3-16 12:42
今朝早場睇左。昨晚看見有post講同性戀所以專登留意下,根本真係唔留意都唔知果段就係所謂同性戀情節,唔在 ...

由於導演係訪問中承認此片加插了同性戀情節, 所以又唔可以話係觀眾戴有色眼鏡來睇, 因為同性戀情節係導演"有意"帶比觀眾的~~

你留意唔到並不代表同性戀"意識"沒有出現於此片呢~~

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

娜娜媽. 發表於 17-3-16 17:39
你睇左未,未睇就去睇左先評論。導演話有,難保係因為收視先咁講。
之前D人就講情節,現在玩埋意識:nothing ...

嘻嘻,我不會睇呢套,不是因為佢有同性戀意識,我連卡通片版本都沒有看過

btw, 你有沒有看過導演interview?如沒有,建議你看一下,你可能會理解點解有家長會反對。

都係個句啦,你唔介意咪照睇囉,無理由唔比人反對啫

侯爵府

娜娜媽. 發表於 17-3-16 19:34
哦,咁你大大力咁慢慢反,睇戲啫,又意識又要睇導演,我又唔係金像評委 ...

哦,甘你咪大大力支持囉,睇多幾次

首頁

尾頁

跳至