夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:Lam-美咲 發表於 15-8-20 16:42 哈哈

原帖由 豬兜有情人 於 15-08-20 發表
好離譜, 係妳先可以當粉筆字抹走, 不過好明顯妳真係好愛妳老公! 所以妳今日得到係佢既無盡既愛, 幸福!
...
係呀!
我都唔知點解我可以忍到,又可以當冇事發生甘
其實我已經真係唔記得件事,唔係你講開,我真係唔記得發生過
當日我真係覺得好似拍戲甘,父母養到我甘大未打過我,偏偏卑我奶奶打,重指住話我唔好話衰!!
甘點姐,依家事實證明左我冇唔好,我只係佢最好既媳婦!!
依家我老爺都講明,有咩事,要走果個唔係我,間屋唔會有我老公份,要走既我老公走!!
時間係可以證明好多野既
但我當日真係行得好辛苦!!
而靠既係我兩果份愛走過來!!

大宅

引用:Quote:Lam-美咲 發表於 15-8-20 16:55 係呀

妳終於有收成
傻豬豬你都得架
唔好灰心!
你安慰自己你都未好似我甘去到最差,我都得,你實得!
哎呀,你咪鬼當佢係奶奶囉
我當日都係甘,當佢係個普通師奶,再唔係吹眠自己當佢係“花師奶”, 甘你會舒服d

大宅

引用:Quote:Lam-美咲 發表於 15-8-20 16:55 係呀

原帖由 Nancy20090615 於 15-08-20 發表
呢關咁難都過到, 真係難以置信!
Nancy, 講真我真完全唔記得左,可能我份人就係甘掛,唔太記仇
人一世,記甘多做咩!
同埋其實最主要係我真係好愛我C6,就算當日全世界叫我唔好嫁佢,覺得佢配我唔起,卑唔到幸福我,我都照嫁
唔覺唔覺甘就經歷完,下個又係我地結婚紀念

Nancy20090615    發表於 15-8-20 17:13

大宅

引用:Quote:Lam-美咲 發表於 15-8-20 17:04 傻豬

當佢係菜檔亞姐
都好姐
咪當佢係冇文化既阿姐囉!
總之咪鬼當佢係奶奶就得啦,我當日都係甘,如果唔係點捱呀,你試下卑人打一巴,你就明

大宅

引用:Quote:Lam-美咲 發表於 15-8-20 17:10 都好

學妳講要嗺眠自己
係呀!
同埋睇野唔好甘灰,其實好多野未必係你諗甘樣
講件事你知,卑個思考你
話說早兩日同奶奶老爺食飯,行開馬會,奶奶話要入去買六合彩,甘我就多口講,話叫佢幫我買張電腦飛,佢第一時間話唔制,叫我自己去買,一係就C6去買,重要口吻好強硬喎
甘換你更係唔開心啦係咪?你實會諗,幫下手姐,順便姐,唔洗甘呀!我果陣都係甘諗,但我冇咩,可能我份人冇咩所謂啦!
好啦,到奶奶買完出來,佢先同我講點解唔同我買,原來有原因,佢話因為以前老爺試過幫人買電腦飛,但人地就中左,老爺就好激心,覺得自己d運卑左人,所以從此就話唔幫人買,要買自己買,所以先唔幫我買,無論邊個都唔幫買。

所以話凡事唔好睇表面,每件事應睇多幾面,每件其實唔一定係你諗甘樣架

大宅

引用:哈哈…我同lam lam都有難忘經歷又係好拍戲

原帖由 ms_ck 於 15-08-20 發表
哈哈…我同lam lam都有難忘經歷
又係好拍戲,又係唔知點捱過
最差時,我試過大住肚同佢 ...

係架,成日以為拍戲先有姐,但真係老套d講戲如人生,依家諗返當日卑奶奶打果下,真係好委屈。

所以豬豬其實你比我地已經幸福,你冇經歷哩d,同埋依家又唔係有第三者出現,所以好小問題姐,只要行多一步,係啦,唔好成日諗咩C6唔鍾意呀,佢講過啦,咪諗甘多,難聽D講你地都結左婚十年啦,你要去做,佢可以點姐,但如果做左可以改善到個問題既,點解唔做先?
下下去諗,諗得來,不如做左先啦!

大宅

引用:Quote:Lam-美咲 發表於 15-8-20 23:54 同埋

原帖由 Nancy20090615 於 15-08-21 發表
呢個我就有保留了, 表面係唔似. 一個男人一生受過幾多次誘惑, 在乎多與少.
...
出面真係好多誘惑
學我C6講,只要你有雀仔,係男人都會有誘惑

但聽左豬豬講左甘多,又未見得佢C6係有,所以起碼依家煩少哩樣野先

大宅

引用:Quote:Lam-美咲 發表於 15-8-21 11:17 出面

原帖由 Nancy20090615 於 15-08-21 發表
幾時都要有危機感.

住得一個溫柔鄉耐左, 就會對其他溫柔鄉有好奇. 男人, 送到埋口邊都唔食, 甚少.
冇錯,冇得你諗
所以我成日同C6講,一係你就呃我一世,呃到去我死果日,如果唔係我只會同你講拜拜

大宅

引用:Quote:原帖由 豬兜有情人 於 15-08-23 發表

原帖由 ms_ck 於 15-08-24 發表
豬豬,佢今晚番黎又點?
其實佢真係幾奇怪…
你地一向都係甘溝通?你說話既語氣係温柔, ...
豬豬C6感覺卑人好“掘強”
好難一下子溶入去

大宅

引用:Quote:原帖由 Lam-美咲 於 15-08-24 發表豬

原帖由 ms_ck 於 15-08-24 發表
正常男人真係好難甘決絕reject個老婆
希望9527幫到豬豬啦
唉………男人去到甘絕
真係唔知可以點入手
換我就只好慢慢氹

首頁

尾頁

跳至