婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

醫得其法, 存活率好高.

我個人應為, 私家一定好過政府, 如果好想活下來, 唔好計較貴, 睇張淑儀, 一定幫到你.

我知道, 而家醫 cancer 既藥已經好新好 effective. 你聽到成日都會有人因為breast cancer 過身, 一來可能發現時已經好遲, 基本上, 好易醫. 詳情我已 pm 你.

別墅

樓主

wong tt 係張淑儀 "徒弟"

我剛於1個月前找張淑儀做左手術, total $95,000 (連麻酸師, 醫院費) 住4日.

其實 wong tt 都係好好, 如果張淑儀係no.1, wong tt 都係 no. 2 嫁喇. 你搵佢做手術, 佢會即時將切出來的腫瘤去化驗, 看看是癌的特性, 毒唔毒, 才知要唔要接受化療, 如果要化療, 就會安排你見腫瘤科醫生, 佢地外科醫生一定要拍住 d 腫瘤科醫生. 如果經濟有問題, 唔可以 afford 化療費, 可以要求轉介去政府打. 但我唔知 d 藥會否跟足私家醫生既安排.

完成手術後多數都要電療, 咁樣係比較保險d, 如果係害爾蒙性的breast cancer, 就要食5年害爾蒙藥, 其實真係好多方法醫, 我已經 pm你, 我比左電話你. 如果你真係好想清楚d, 唔洗怕, 你打比我. 我係第一身醫緊

睇你講, 做手術先, 證明你的腫瘤都唔係太大. 如果太大會建議化左療先再做手術. 

祝你一切順利.

別墅

wng7666

我岩岩又send pm 比你,但好似有問題, 不如咁.你比你 email我.
我想比電話你添. 但唔方便響呢到 post.

別墅

bk 又壞喇.

我好想比電話你, 又唔想咁open響呢到 post. 你比email我啦.

我亦try send pm比你....

唔好灰心.乳癌易醫左好多好多.

別墅

傻bb

wong tt = 黃婷婷

我唔知佢診所響邊, 你可以上網 search or 打電話問.

首頁

尾頁

跳至