跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0舍易減肥會

001漲爆記事

3月01日
早餐 – 吉野家
迷你牛米一碗
午餐 –飯盒
酸辣湯面1碗 + 豬扒一塊
下午茶 – Krispy Kreme
Doughnuts 1個 + Coffee一杯 (走糖) ~~ 好肥, 不過好好味!!!
晚餐 – 8:00 pm
飯1/2碗 + 焗三文魚頭 (一般) + 灼小唐菜5條 + 蜜荳10數條 + 雞中翼1隻, 芝士腸2小條

大宅

Jolly 寫道:
樓主同租客們,
要改個好笑既名呀? 咁叫昂七七得唔得呀?

大宅

不如係電動樓梯下面等? 好似冇咁多人!
chantessa 寫道:
樓主, 001, astor, sams :

今日已經到左deadline啦 ! 暫時見到最多人報名係3月11日(星期日), 咁就confirm呢日去360行大運啦 ! 集合時間定係早上10:00am, 集合地方係售票處好嗎 ????

大宅

各位,
上個星期十分忙, 所以冇上到黎~~
今日又再重新開始!

不過dinner 又要同客食啦~~

大宅

我都無面目見大家喇!! :-(
最近真係好忙, 都冇時間上bk, 前晚要食2個dinner, 同唔同客, 死未~~~~
Ki-ki 寫道:
我無面目見大家喇

[quote]
tungtung20040214 寫道:
點解呢幾日都冇人post餐單出黎既, 唔通個個失晒控, 唔敢寫出黎
[/quote]

大宅

Hello~~~

I have interest too!! Allow me to join?? Where to book??

Ki-ki 寫道:
sa,

揾日試下book唔book到場打番場笑笑羽毛球賽先.

妳有無興趣呀? 我都好耐無打過lu.

大宅

各位,

最近我病到cc吓, 乾咳唔停, 每日只吃粥+菜心, 結果瘦咗成5磅, 都算意外收獲

大宅

唔得呀, 狂咳係因為食咗中藥開始..
講真仲未好番, even 飲咗3-4次 鳄鱼湯都冇咩進展, 主要晚上咳, 寒咳. 但總係 cut 唔到尾....

屋企部腦壞咗, 唔知幾時至好~~~
Ki-ki 寫道:
001,

妳有無睇中醫呀, 乾咳呢家野中醫比較"耍家"喎.

祝妳快d好番啦.

大宅

sasa,

thank you!

let me check check at mannings etc.

001 :

妳如果咳得太辛苦, 可以試下食comvita果隻喉糖, 同飲下佢地嘅manuka 蜜糖水, 好有效架 ! 我地一家三口都好有效, 我自己氣管唔好, 但係食左隻喉糖就會好返好多, 條氣舒服好多架 ! 妳考慮試下啦 ! 連子維都好鐘意飲佢隻蜜糖水.

anyway, 希望妳快d好返啦 ! :-P

大宅

003 (sasa, 冇記錯掛...)

好多謝你呀! ^ 3 ^

Cat :

萬O係無架 ! 妳可以去green lift/meka睇睇, 中環IFC下面地鐵站內有一暑Green life, 佢地有齊哂comvita嘅product, 妳去研究下邊隻岩妳用啦 !

首頁

尾頁

跳至