自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

上星期去左食kerry hotel dinner buffet,
預早幾日係buys.hk買票。
$427 包加一....有生蠔有龍蝦無限量供應。抵食又好食!

子爵府

2007WNIP 發表於 19-8-27 15:52
Hihi,請問平日嗎?
質數如何呢!

我7月食有生蠔有龍蝦 勁勁勁抵...
蟹腳一梳梳咁上....可以問定呢期有咩食先

日日都有,你喉實buys.hk就得

子爵府

2007WNIP 發表於
係點買,請指教?

上星期去左食kerry hotel dinner buffet,
預早幾日係buys.hk買票。
$427 包加一....有生蠔有龍蝦無限量供應。抵食又好食!

子爵府

chung_ma 發表於 19-8-28 10:28
是紅磡那間,上buys. hk唔見

https://www.buys.hk/kerry-hotel-offers/html/bbc-discount-promotion-checkout-zh.html

捕實啦

子爵府

chung_ma 發表於 19-8-28 12:51
想中秋食,唔知有無呢個優惠,佢是幾多日前可預定?

好似十日前

子爵府

chung_ma 發表於 19-8-28 13:00
請問kerry hotel, 你是食紅磡果間嗎

得一間係黃埔海邊,仲有其他咩?

子爵府

6299 發表於 19-8-29 18:37
呢個係限制某幾張信用卡先得

邊張?我見君怡就有寫visa signature...
呢間無寫...
官方facebook page都無寫....
大灣咖啡廳推出定期限時優惠,提早訂座指定日期自助午/晚餐即享低至6折優惠。
"Grab A Deal" for Big Bay Cafe buffet deals up to 40% off! The earlier in advance you book, the deeper the discount.
立即訂座 Book now: http://bit.ly/KHHK_BBCGrabADeal

子爵府

lala229 發表於 19-8-29 17:08
請問知唔知有小朋友係咪去到比原價價錢?

你打去kerry hotel 問下啦,佢地都覆得幾快。當初我見咁平,打左去問佢個網係咪假既

btw...話說我買左十張,臨時多左一位,咁正常要比正價啦,諗住hsbc card 20% off...點知佢話1人唔得....hsbc card discount要2位起...

子爵府

kolun 發表於 19-8-29 23:02
請問晚餐嗎?怎麼我看5xx

遠小小 9月4號都有427

子爵府

ilkaa8 發表於 19-8-30 21:34
請問你係邊日去?打去問佢話八月一日開始做東南亞buffet 無左龍蝦同生蠔,但個網站介紹又話有.....
...

我30/7去...
1/8 係做緊新野、但你有無問佢有咩食?

首頁

尾頁

跳至